bugün

sevdiğin birinin ölmesi üzerine hissettiklerimiz

bugün sevdiğin birini kaybetmek üzerine bir şeyler yazacaktım. böyle başlık arıyordum sonra karşıma bu çıktı ben artık bunlara tesadüf demiyorum zaten.

bu duyguyu fazlaca yaşadım. hem fiziksel hem manevi olarak. geçmişe dönüp baktığımda kaybettiğim insanları görüyorum bunlardan elbet çok azı fiziksel olarak da kaybettiğim insanlar ailemden insanlar da buna dahil. sevdiğin birini kaybetmenin bir tarifi yok içinde sürükleniyor o duygu en ufak şeyde boğazında düğümleniyor.

ben çok hata yapan biriyim çünkü sevdiğim insanları ki bu manevi anlamda, kendi hatalarım nedeniyle kaybettim. bunun yaşattığı şeyleri de kendi içimde yaşıyorum tabi. ama bugünlerde sevdiğim bir insanı fiziksel anlamda kaybettiğimi hissediyor gibiyim umarım yanılıyorumdur. ve iyidir kendisi. yoksa bir boşluk hali daha oluşur.

şu an yanımda sadece ailem var sevdiğim insanlardan sadece onlar var manevi olarak çok insan kaybettim ki hepsi de sevdiğim değer verdiğim insanlardı. ama ben dengesizin tekiyim her ne kadar aklı başında biri olsam da.

neyse bazı hislerin tarifi yoktur bu durum tam da onlardan biri işte.