bugün

uludağ sözlükteki menzilci fetöcü yapılanma

yetkili ve moderatörlerin tarikatçı, cemaatçi bilmem neci olmasından ziyade iş bilmemelerinden kaynaklanmaktadır. evet yapmaları gereken işi bilmiyorlar. sözlük umurlarında değil dolayısı ile ortaya böyle aptal aptal şeyler çıkıyor.

veledin bir tanesi direkt benim nickim ile başlık açıyor. entryde bana küfür ve hakaret ediyor. ben de altına entry giriyorum içerisinde küfür yok hakaret yok. onun entrysini de gammazlıyorum. muhtemelen o veya onun yancılarından birisi de benim entrymi gammazlıyor. netice ? benim entrym sözlüğü yasal yönden zorda bırakabilir ve üstteki entrylere cevap veya tanım ile başladığı halde başlığı tanımlamıyor ( başka bir şeye uyduramamışlar böyle gammazlamışlar ) diye siliniyor. onun başlığı ve entrysi tanımsız ve formata uygun olmadığı halde olduğu gibi duruyor. hatta durmasını geçtim şikayetlerden bile siliniyor yani değerlendirmeye bile alınmıyor. ulan ben elemana cevap şeklinde olmadan "yazılanlar gerçeği yansıtmıyor" yazıyorum bu sözlüğü yasal yönden zorda bırakabiliyor ama eleman bana direkt hakaret ve küfür ediyor bir bakıma benim bunu yargıya kadar taşıma hakkım doğuyor ama o sözlüğü yasal yönden zorda bırakmıyor.

velhasılı burada bazı nickler direkt olarak moderasyondan birilerinin hesapları veya kollanıyorlar. bol eksi karmaları var sabahtan akşama hükümet lehinde yazıyorlar, etiketlenmiş nick altlarına onlarca entry yazabiliyorlar ( sözlük içi vardı ne oldu ? ) ve yazdıkları her entry buradaki yazarlara dahası ülkenin kurucusuna ve ülkenin değerlerine küfür ve hakaret içeriyor. şikayet edersen "formata uyuyor bir şey yapamayız" diyorlar sonra hiçbir şekilde küfür hakaret etmeyen yazarlar çatır çatır çaylak yapılıyor, siliniyor. bu format nasıl bir şey ki ana bacı küfürler kendisine uyarken doğru düzgün yazılan entryler kendisine uyamıyor. tengirin dediği gibi adam fetöyü yani bir terör örgütünü övmüş onları silmiyorlar ama o entryleri refere eden başlıklar siliniyor entryler siliniyor. nasıl iş lan bu nasıl ?