bugün

işemeye giden askeri terörist sanıp şehit etmek

Burada bir çok yazar atıp tutmuş askerlige gitmeden soğuttugunuz sonra niye bedelli yapmayalım diye

Lan bir kez olsun silah tutmamışsın yanında tabanca mpt g3 patlamamış tehtit altında intikal yapmamışsın yazmışsında yazmışsın içinde yoksa zaten gitme bedellide çıktı ver paranı otur sus karalama o araçla bile meskun mahala girmek göt isteri unutma o araçtakiler de böyle olsun istemezdi..

Er üstün haberi olmadan hiç bir yere gidemez gittiginde çevre unsurlara haber edilir kaldı ki gece yaşanan bir olay gözünüzde canlandırın işimeye giden bir asker ürkek sağa sola bakına bakına gidiyor giresun kırsalında yaşanan olaylardan haberiniz vardır bedelliyi takip ettiginiz kadar o yöre olaylarını takip ediyorsunuzsunuzdur..

er işini bitirmiş elinde uzun namlulu karakol veya görev noktasına dönüyor ve siz termal atarken son anda fark ettiniz siz ne yapardınız göt büyüterek klavyaden yazmak kolay risk alır mıydınız karakolda ki 20 25 kişinin canımı yoksa şanşınızı denemek mi.

Son sözüm Allah rahmet eylesin keşke olmasaydı.. Bizim tsk yönetmeliginin her maddesi kanla yazılmıştır bu yaşanılan acı olaylardan sonra çıkarılan emirlerdir buda ona emsaldir.

Bedeliler eksilemeye başladı ha gayret elinize korkak sürüleri tavuklar götünüz yemiyor 28 gün gitmeye bile.