bugün

müebbet yiyen askeri öğrenciler

kurtarılmaları için kamuoyu oluşturulmaya çalışılan kişilerdir.

"hainlerdir" dememenin tek nedeni akp adaletine, akp medyasına asla ve kat'a güvenmememdir.

bunlara hain deyip dememek için kriterim şudur:

bunlar arasında kim ki fetö tarafından eğitilerek o okullara sokulmuştur, o kişi cumhuriyetimize suikast düzenlemeye çalışan sinsi ve hain bir çıyandır. hak ettiği geberene kadar kodesten çıkmamasıdır.

aralarında her nasılsa fetö tezgahından geçmeden o okullara giren ve 15 temmuz'da emir komuta zinciri altında sokaklara sürülen varsa masumdur, derhal tahliye edilmelidir.

dikkat ediyorum, bu öğrenciler lehine kamuoyu oluşturmaya çalışanlar, fetö olayına asla girmiyor, konu hakkında iki çift laf etmiyorlar. durum böyle olunca hem söz konusu kişilerin, hem de kurtarmaya çalıştıkları çıyanların fetöcü hain olduğu sonucuna varıyoruz.

kardeşim, adamı hasta etmeyin, askeri okullardaki durum akp medyasının diline düşmeden çok daha önce muhalif medyada açıklandı. fetöcülerin oralara nasıl yuvalandığı, kendi tezgahlarından geçmeyen herkesi nasıl sepetledikleri, darbeye hazırlandıkları anlatıldı.

durum böyleyken müebbet yiyenlerin masum olduğunu neye dayanarak savunuyorsunuz? bizim bilmediğimiz, sizin bildiğiniz nedir?