bugün

ezhel

rap müziği ergenlere adayanların entrylerinin devamını okuma eyleminde bile bulunmadan sözlerime devam edeceğim. sizin kalıplaşmış düşüncelerinize saygı duymayı reddederek öncelik olarak çok severek dinlediğiniz ve hiçbir zaman hiçbir anlam ifade etmeyen pop müziği kapatarak yolunuza devam etmenizi, en azında daha saygılı olmanızı umarım.
ais ezhel konusuna gelince, bakın abilerim ablalarım, kardeşlerim. rap müzik amaca hizmet eder. para kazanmaya, popüler olma çabasına değil. bu ülke kaldırmıyor. sistemden ayrı kalanı, eleştireni, farklı ağızları, sorgulamayı kaldırmıyor. 12-13 yıldır rap müziği severek dinliyorum. pop müziğin dile getiremediklerini rap müzik dile getirdi. gülben ergen hadi hap atalım led ışıkta yetişmiş bunlar yine tohum vermiş diyecek değil. irade sahibi insanlara, rap müzik dinleyip kendini kenevir tarlası içinde buluyor gibi gösteren ucuz, sakat, çirkin tavrınıza cevabını yine eleştirdiğiniz insanlar verecektir. sanat özgürdür. müzik özgürdür. kısıtlamak fikriniz ise aşağılık kompleksinizdir sizin. çirkin hırslarınızdır.
sözlerimi küçük beyinli insanların anlayabilmesi, filtrelerinden geçirebilmesi için basit tutuyorum. bir nebze de olsa fikir sahibi olun. eleştiriniz, yargınız ve dış düşüncelerinize kapalılığınız sizde kalsın.