bugün

Bu adamı ve parçalarını ben de sevmiyorum ama böyle saçma bir sebepten tutuklanması tamamen saçmalık, ülke olarak ne zaman boş işlerle uğraşmayı bırakıp asıl sorunlara bakacağız ? Hele ki çocuk tecavüzcüleri ve kadına şiddete karşı hiçbir şey yapılmayıp bundan cesaret alan tiplerin daha da çoğaldığı bu devirde.

Uyuşturucuya özendiriyormuş, gidin şu salak saçma türk dizilerinde yaşanan ilişki kombinasyonlarına aldatma vs temalarına bakın toplum ve aile yapısının içine ediyor onları da yasaklayın ya da şu kurtlar vadisi vb mafya dizilerine bakın millet az kafayı kırmadı diriliş ertuğrul ile gaza gelip evde kılıçla dolaşanlar falan, bir yerden görüp bir şeye özeniyorsan, ya bir bok yedin ve suçu başka bir şeye atmaya çalışıyorsundur (yurt dışında bilgisayar oyunundan görüp etkilendim diyip suçtan yırtmayı deneyenler var) ya da cidden özendin ve bu da SENiN BEYiNSiZLiĞiNDiR ARKADAŞIM, siktiğimin ülkesinde gerçek sorunlar yerine bunun gibi saçmalıklarla uğraşırsak ekonomik kriz kapıya dayanmasını bırak götümüze de girer.
müptezhel.
Bu kadar olaylar olurken bir sanatçının bu şekilde içeri alınması kadar saçma sapan bir durum olamaz. Gereksiz yete tutuklanan insanların bu kadar çok olması ülkemizi bu konuda 1 numara haline getirmekte olduğuna inanmaktayım. Dünyanın gelişmiş ya da gelişmekte olan ülkelerinde bu tarz aptal olayların olmaması bizim ülkemizin konumunu göstermektedir. Umarım en kısa sürede Ezhel çıkartılır ve müziğine hızlı ve sağlıklı bir şekilde geri dönüş sağlar.
Şimdiye dek görmüş olduğum en saçma argümanlarla savunulan sözde sanatçı. Bir durumdan rahatsız olduğunu söyleyince "çocuklara tecavüz edilirken nerdeydiniz" diyen tayfa buraya da damlamış. Sanki bizi gözetliyor ruh hastaları da hesap sormaya kalkıyor.
rapçidir, yaptığı müzik hip-hop değildir, barındırmaz.
Herkesin dilinde "tecavüzcülere, tacizcilere, sapıklara bir şey yapılmıyorken" vs vs gibi cümleler var. Yapılan kötü şeyleri neden normalleştirmeye çalışıyorsunuz ki?

işte bu kafa sözlük zaten boku yemiş diyerek format sikmeye devam eden yazarların kafası. Savunmaları da "sözlükte o kadar terör propagandası, ırkçılık, hakaret, aşağılama yapılıyorken beni mi görecekler, cezalandıracaklar" kafasındalar.
tutuklanması, 116 harbiyeli öğrencinin müebbet hapis cezası almasından daha çok konuşulmuş olan önemsiz insan.
Bu gereksiz insanı savunanlar yaşlarını belli ediyor. Şu sözlüğe 18 yaş sınırı getirselerde ergenlerden kurtulsak.
bu şey değil mi ya plastikli mılastikli şarkı söyleyen buguci arkadaş ayıp olmuş müzik evrenseldir özgürdür .
çok konuşuluyor fakat bu adam niye hapiste onu söyleyen yok.
iki gündür sözlüğü esir aldı. kimmiş diye bakayım dedim ibnenin teki cıktı.

adama tupac, biggie diyenler olmuş mal mısınız. milletin çoluğunu çocuğunu uyuşturucuya özendiren adamlar ne zamandan beri dünya çapında sanatçı oldu.

madem öyle çağatay ulusoy'a neden sahip çıkmadınız lan o da oyuncu sanatçı değil mi. ergen yuvasında yazıyoruz.
Bu ülkede bir uyuşturucuya özendiren birinin içeri alınmasına karşı çıkıldığını görmemiştik. o da oldu. Ulan hem yolda bir genç uyuşturucu krizine girse, ailenizden yakın biri bu illete bulaşşsa sağda solda uyuşturucuya hayır diye gezersiniz. Ezhel biraz karizmatik bir tip diye yaptığı yanlışı savunuyorsunuz.
Çokta tikimde. Ülke olarak bütün derdimiz bitti de bi bu şempanze kaldı sanki.
çocuğunuz yok sanırım. ortaokulların önünde polis satıcı topluyor. bak lise demedim.
bu da farklı olacağım diye, seks, esrar vs kullanıp başına bir iş gelmeyeceğini sandı. kusra bakmayın esas terör uyuşturucu terörüdür.
sadece ezhel değil tabi. bence çoğu rapci youtube kanalını temizliyor o günden beri.
Ben Ezhel fanlarından değilim müzik tarzımla yakından uzaktan alakası yok fakat Türkiyede çok gündemde olduğu için birkaç şarkısını duymuştum. Kuzenim sayesinde dinlediğimde ilk tepkim benim de Amerikan rapçilerinin şarkılarına benzetmem olmuştu ama sözleri olsun bazı ufak göndermeleri olsun hoşuma gitmişti. Belki kitleleri başka yönlere çekebilirdi ama bu esrar değildi. Çok samimi konuşucam. Benim öz ve öz annem hayatta çok başarılı olmuş bir kadın ama bir yanı da alkolik diyebilirim. Gezmeyi tozmayı içmeyi bazen kafasını dibine kadar dağıtmayı sever ama ben hiç aa annem içiyor bende içeyim demedim. Bu Ezhelin de özendirmek olayını duyduğumda okuduğumda bune lan böyle demiştim. Ya bu yapmasaydı etmeseydi diyip antiezhelcilere ve yapılan kötü yorumlara diyorum ki senin kendi karakterin kişiliğin yada bir düşünce tarzın yok mu da özgün olmak yerine dogmatik olmayı seçiyorsun dostum ? Beğenmiyorsan dinleme. Herkesin kendine has bir konuşma tarzı vardır herkesin kendi tarzında yaşayış biçimi ve kuralları vardır kimse kimseye neden bunu yapıyorsun vs tarzı cümleler kuramaz. Ve bence önyargılı da davranamaz. Ben böyle biri değilim. Ezhele yapılan bence çok yanlış ve şaçma ama alıştık artık Türkiyede yaşıyoruz. Ahlak felsefesi diye birşey vardır ve bu nedenle Ezheli tutuyorum diyemicem ama aynı şekilde şarkılarına veya kendisine bakıp iyi olmuş da diyemeyeceğim. Bence ortada sadece adaletsizlik var '' esrara özendirmek '' ve bunun için hapse atılmak cidden çok ağır bu olmamalıydı. Bundan önce bakılması gereken daha çok şey vardı oysaki.......
Duydugum an gulme krizine girdigim olay. Ulan ne aptal insanlarsiniz yaa adam esrar falan dedi sarkisinda diye tutuklanmis sanarsin tertemiz pur i pak insanlariz bunu yasaklayanlar hirsiz it ugursuz turlu suctan icerlerde olan tipler zaten. Toplum ahlakaini bozan binlerce faktor var memlekette ensar vakfindaki tecavuzleri mi saysam napsam bilemedim herkes tertemiz bi bu adam kotuydu oda tutuklandi suan tertemiz bir toplum olduk aukur.
Artık hapishanede “duvarlar da konuşmuyor, dertlerimi bölüşmüyor” diye bir rap yapar diye ümit ettiğim rapçi...

Ya adamı ne sikko bi nedenle tutukladılar amk...fetöcü diye alsaydılar bu kadar komik olmazdı lan...
Ben şahsen adamın sesini'de kendisini'de sevmiyorum. Fakat videoların'da gerçekten uyuşturucu hallerini yansıtıyor insanlara. Bizim saf gençlikte owwww adam müthiş be moruq demeye başlıyorlar hemen. Kulaksızlarda bugün diyebileceğim tiplerdir bu adamı dinleyenler ama sanatına saygım var sadece.
adına 10 yıl hapis istemiyle dava açılmış rapçi.

kaynak : https://bundle.app/BYPybRth
tutuklanarak bayağı büyük reklam yaptı aslında
ezhelden birhaber birçok kişi " bakayım nasılmış müziği" diyip dinledi.
tabi hapisten çıkamazsa bu meyveleri toplayamayacak o da ayrı bir konu
"uyuşturucuya özendirme" suçunun normalleştirilmeye çalışıldığını görüyoruz. savunucuları da 13-18 yaş arası kişiler oluyor genellikle. zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu nedir be.
boku çıktı. artık şunu salın da sussun şu duyar kasan, boş konuşan, suçu normalleştirmeye çalışan millet. kafamız şişti.
Etki tepki yapıyor. Halk belki ezhel şöyle böyle ergenlere müzik yapıyor sözleri çok saçma gibi her gün neredeyse eleştirmese dinler kendim saçma der geçerdim. Şimdi bu kadar tepki niye çekiyor diye düşünüyorum da milletin boş boğazı oturduğu yerden sallamayı sevdiği için durmuyor. Buna istinaden suça özendiren yayınlar yıllardır yapıldığı gibi eğer suç ise bunu yapanlar da cezasını çeksin. Ha bize yemez diyorsanız salın adamı rapini yaşasın. Bu adamın özendirmesi ile 3 kişi içiyorsa bu haberlerle 13 kişi olmuştur. #freeezhel
mapustan çıkmış.

https://www.ntv.com.tr/ya...ti,t0ANT1hHhkK86AntPbYNbA
free kalan rapper. şu ana kadar salınmamasının hiçbir devlet büyüğünün bu durumu duymaması ve duyduysa da çüklememesine veriyorum. oğuzhan uğur böyle bir durum var ama seda sayan bile bu durumda ceza alabilecek şarkılar söylüyor ezhel in alıkonulması saçma dediğinde binali konuyu masada öğrendi. eh ikna olunca da seçim de yaklaşıyorken gereken mercileri uyarıp 10 yıla kadar hapis istenen rapperı beraat ettirmiştir.
Ohh yeah moruk getirin kova setini, adamım serbest kaldı, dinleyip dinleyip kova yapalım....