bugün

fethullah gülen için kırmızı bülten çıkarılmaması

Kırmızı bülteni kim çıkartır? interpol. interpol Neden Gülen için kırmızı bülten çıkartmaz? Peki, interpol kimin kontrolünde? Esas sorular bunlar. Türkiyenin bu konuda ihmali olduğunu iddia etmek saçma. Niye? Sen muhalefet olarak darbeyi tiyatro diye nitelendiriyorsan interpol buna niye inansın? Ayrıca fetönün namı hesabına çalıştığı güçler interpolu kontrol ediyorsa ki öyle, o halde tabiki kırmızı bülten çıkartılmasına müsade etmeyeceklerdir. Zira yakalansın istemiyorlar.

--spoiler--

içişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığından FETÖ’ye yönelik “kırmızı bülten” açıklaması

içişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığından bir gazetede çıkan habere ilişkin yapılan açıklamada, "Interpol kanallarının etkin kullanılamamasının en temel nedeni, FETÖ silahlı terör örgütünün kanlı ve kirli eylemlerini Interpol’ün ısrarla terör fiili olarak nitelendirmemesidir.

içişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığından bir gazetede çıkan habere ilişkin yapılan açıklamada, "Interpol kanallarının etkin kullanılamamasının en temel nedeni, FETÖ silahlı terör örgütünün kanlı ve kirli eylemlerini Interpol’ün ısrarla terör fiili olarak nitelendirmemesidir. 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain terör saldırıları, 251 vatandaşımızın şehit olmasına ve 2 bin 194 vatandaşımızın yaralanmasına neden olan olaylar Interpol tarafından yok sayılmaktadır. Yurt dışına kaçan FETÖ terör örgütü üyelerinin yakalanarak ülkemize getirilmesinde kırmızı bültene ilişkin işlemlerde özensizlik veya ihmalden kaynaklanan sorunlar bulunduğu iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

http://m.iha.com.tr/ankar...ciklamasi-ankara-2018170/

--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar