bugün

magnumdan lamborghini çıkmasını beklemek

Adana'daki Noyan ve oğurel aileleri bu çekilişlere katıldıkça, kimseye bir şey çıkmaz diye karşıladığım durum. internette kısa bir araştırmayla, bu iki ailenin katıldıkları çekilişerde kazandığı bazı şeylere ulaşmak mümkün. işin ilginç tarafı, basbayağı hile ve sahtekarlık olduğu belli olan bu tezgaha kimsenin dur diyememesi. neyse, işte o çekilişler:

http://www.cekilislerduny...os-bisiklet-cekilisi.html

http://www.benikazan.com/...t-rcz-cekilis-sonucu/6714

http://www.cekilislerduny...bo-iphone-7-cekilisi.html

http://www.kimkazandi.com...unilever-bahar-kampanyasi

http://www.cekilislerduny...-cekilis-sonucu-2016.html

bunlar, buzdağının sadece görünen kısmı. oğurel ve Noyan aileleri (gerçekten bu isimde aileler mevcutsa), katıldıkları tüm çekilişlerde hediyeler kazanmış. bazıları, bu durumu açıklarken, bu iki ailenin de restoran işlettiğini ve çekilişe kazanmaya hak kazanmak için gerekli olan materyalleri (kapak vs) restoranları sayesinde biriktirdiklerini, atmadıklarını ve üzerindeki numaraları kullanarak çekilişe katıldıklarını; bir başka grup ise, bu ailelerin büfelerinin olduğunu ve bu sayede çöpe atılan dondurma çubuklarını ya da kapakları biriktirdiklerini söylüyorlar. hiç de inandırıcı değil bana göre. büfeden dondurma alan birisi, dondurmayı büfenin önünde tüketip, çubuğunu da o büfenin çöp tenekesine atmaz. yani en azından ben, bir büfenin önünde dondurma yalayan kimse görmedim bugüne dek.

bimer'e falan yazılmalı bence bunun için. ama bu entry'yi girerken öyle salakça bir efor sarf ettim ki, artık onu da başka birisileri yapıversin.
güncel Önemli Başlıklar