bugün

türkiye de en cahil kesim türkçülerdir

Türkçülerden yana şikayetim fazla. aşırı derecede boş, vasıfsız bir kesim yetişiyor, genç kuşakta Türkçü çatısı altında.

Bunlar felsefe okumazlar. Tarih okumazlar. strateji bilmezler. edebiyat okumazlar. sakin bir hayatı yaşamazlar.

sürekli sinirli, gergin, asabi, patlamaya hazır bomba gibi yaşarlar.

Komünizm takıntıları vardır. kürtlere söverler. Jitem'den Yeşil'in fotoğrafını çok kullanırlar. Sağa sola nihal Atsız sözleri yapıştırırlar. Birde Göktürkçe türk yazarlar, göktürk kurt başını kolye olarak boyunlarına asarlar.

Bu kitlenin emperyalizm konuştuğunu görmedim. kapitalizm konuştuğunu görmedim. bu kitlenin gerçekten ne yaptığını ne işe yaradığını bilmiyorum.

sanki eski değerlere sarılınca her şeyin düzeleceğini sanıyorlar.

Philip H. Rhein ''sürekli gelişen ve farklılaşan bir dünyada rasyonel olmak bir seçenek değil zorunluluktur.'' der. Bu kitle ısrarla Orhun yazıtlarını paylaşarak doğru sözü kültigin anıtında ara yazarlar.

Ben anlamsız buluyorum. jön türkleri düşündüğümde, ittihat ve terakkiyi düşündüğümde bu kitlenin boş olması beni üzüyor. ittihat ve terakki o dönemin en yenilikçi insanlarıydı. şuan öyle bir durum yok.

kendinizi geliştirin arkadaşlar. Günlük gazete, makale okuyun. Aylık dergi takip edin. kitaplar karıştırın.

sabah akşam paso araplaşmayın paylaşımları yapmayın. yeni şeyler keşfedin. adeta ölü gibisiniz.

ekşi sözlükte yaldır yaldır yazıyor kürt gençleri. Ahlaki idealizmi, ulusal sistemleri, doğal seçilimleri, kültürleri, adaptasyonları, altruizmleri tartışıyor adamlar.

siz ne yapıyorsunuz?

''Siz çoksunuz biz türk'üz''

''bir gece ansızın geleceğiz''