bugün

kızını üniversiteye başı açık yollayan baba

görsel
görsel
Aralarında böyle türbanlı kızlarında yollanıldığı üniversitelerdir,niye diye soracak olursan yarısından fazlası üreme ve sevgili yapma derdinde bu kızların umurumdamı hayır. Ne bok yerlerse yesinler.
yani başındaki tesettür herhangibir kapanma amacı veya gayesi güden bir materyal değil bildiğin bez parçasıdır bu arkadaşların.
bir imam aynı vaazı verdiydi sağolsun troll kardeş yineledi,şu türbanlı kızların üniversitelerdeki içler acısı halini vlog şeklinde çekip bi güzel rendarlayıp atacaksın her platforma.
hatta analarının babalarının bizzati kendisi oturup görecek kızını.
türbanlıyla derdimizmi var elbetteki hayır,bana takmıyor türbanını,bi erek ile takıyor saygım var insani olarak sevgim var hani bir söz varya dıştaki düşmandan değilde,içtekinden korkacaksın diye.
mümin görünümlü,müşriklerden,münafıklardanda öyle korkulmalı çünkü herbok onların başının altından çıkıyor bu radikal bir gerçek.

Edit:imla
Edit2:türbanlı kıza laf atılmaz ne yaparsa yapsın iffetine zeval getirilmez,ama açık olan her kadına kıza her gözle bakılır her laf reva görülür,sarkılınır yavşanılır herşey müstehaktır diyenlerinde buradan anasını avradını mıncırayım zihniyetini siktiğimin iguanaları sizi azalarak bitmeniz dileğiyle çöl yaratıkları.
güncel Önemli Başlıklar