bugün

söyleyin ben ne yapayım

vay amına koyim. okumadan evvel kim bilir gene hangi basit mevzular diye düşünürken başıma gelen bir lanetin hayatında işlediğini gördüm. öncelikle zor. sonralıkla bu kronik bir rahatsızlık. günümüzün ilişki vebası. baba-kızı ve erkek üçlemesi. cidden zor bir açmaz.

şimdi başlarda senin kız paranoyaya bağlamış. ama bunlar hep aşırı sevgiden ötürü olan şeyler. dikkat edilmesi gereken nokta bir virüs gibi aşırı sevgiyi tüketen şeyler. kız kendi kendine kendini senden soğutmuş. bunu da belki bilerek isteyerek belki bilmeden bilinçaltından gelen mesajlarla yapmış. burası senin bileceğin iş. ama sende kusura bakma ama bu arada armut toplamışsın. krizi fark edip yönetememişsin. sonuç ise ortada. kızı babasıyla yalnız bırakıp karar mekanizmasını devretmişsin. olum sen mal mısın? böyle bir hata yapılır mı? bunu nasıl kestiremezsin?

kimseyi tanımadan konuşmak cidden zor. faydası olacak bir şeyler çözümlemek istiyorum ama bu üçlemeden kimseyi tanımıyorum. en nihayetinde çok kız arkadaşın olması beyanından yola çıkarak ilişki kurabilen biri olduğunu düşünmek istiyorum. farzı misal bu kızla evlendin. hayatın zehr olur. ekonomik anlamda dalgalanmalar yaşayan kızların, yani ailesinin giderek artan maddi gelirine kendi maaşını almaya başlayıp artık bağımsızım ve benimde gözüm yükseklerde çünkü merve orospusu benden daha iyisini alamaz ama almış diyen kızların yanından müsade isteyip uzaklaşmak gerekir. nitekim senin kız kusura bakma ama bence böyle bi kız.

olum işin içine birde babayı falan çok maydonoz etmişsiniz. bu saatten sonra bi sikim olmaz. evlenseniz çocuk olur %80 ayrılırsınız çocuğuna yazık olur.

sen yeni insanları dene. sen güzel insansın. daha iyileri var. ben buldum. yani bulmuştum. sende bulursun. ama o ikinciyi kaybetme. önemli olan o. bu değil.