bugün

bir istasyon insani

sözlük kariyeri boyunca bir kez olsun kız taklidi yapmazsa gözü açık gideceği için kız taklidi yapma ve eğlenme maksadıyla benim nickimi alan yazar. yani benim bu.

ulan bu taklit işi hem çok kolaymış (tek bir entrym ile kız olduğuma inandırdım sazanları) hem çok zormuş (gelen mesajları görseniz nasıl cevaplayacağınızı şaşırırsınız) hem de tam bir komediymiş. charlotte fiona freyja'yı takdir ettim vallahi. durun durun ne pahasına olursa olsun paylaşacağım o gelen mesajları. sevişmek istediğiniz ünlüler başlığına henry cavill'in fotosunu koydum:

(bkz: sevişmek istediğiniz ünlüler/#38471853)

ve akabinde gelen mesajlar:

görsel

isimlerini verip rencide etmek istemiyorum, bunların hepsi farklı kişiler. sosyal deney gibi bir şey oldu, herkese tavsiye ederim.

o değil de bu ülkede kadın olmak ne kadar da zormuş gerçekten. ülkeyi bırak şu sikindirik sözlükte bile rahat yokmuş lan kadınlara. allah belanızı versin lan sizin yerinize utandım mesaja bak 'o olmazsa kim s*ksin' yazmış herif.

neyse güldük eğlendik her şeyin kısası makbuldür diyerekten kendimi ifşa ediyor ve bu şakayı da çabuk sonlandırıyorum. yok lan her şeyin değil misafirliğin kısası makbuldü gerçi. olsun neyse.

bir istasyon insani, sahibinden ayrılamayan ve sahibinin ölümünden sonra bile mezarı başında bekleyecek kadar ona sadık bir köpek gibi, uludağ sözlük'ten kopamayan bir istasyon insanıdır.

dipnot: çaylak olursam yine geleceğim. bekleyin beni.