bugün

recep tayyip erdoğan

propaganda konusunda dünya lideri olan siyasetçidir. bu basın açıklamalarını yapan ibrahim kalın başta olmak üzere bu ve etrafındaki herkes "hak ve hukuktan" bahseder oldu bu filistin meselesinden sonra. yetimin hakkını yedirmeyiz nerede zalimlik varsa karşılarında dururuz diyorlar. 1 filistinli genci götüren 20 israil askerine terörist diyor vandal diyor insanlığa sığmaz diyor.

peki gezi zamanı kendi vatandaşlarını döve döve öldüren polisler ve senin gazlaman ile sokaklara çıkanlar ? emri ben verdim diyordun ya. 18-19 yaşındaki çocuklar öldürülürken pek memnundunuz. o zaman neden mazlumun yanında değilde tam karşısında oldunuz. 17-25 aralıkta çıkan ses kayıtları yasa dışı yollarla toplanmıştır doğrudur. ancak gerçek değil mi o ses kayıtları inkar edemediniz. demek ki son 8-10 senedir ülkedeki 80 milyon yetimin hakkını yiyiyorsunuz masayı kurup. şimdi binlerce km ötedeki masumların hakkını korumak iyi güzelde birkaç metre ötendeki masumların hakkını neden yediniz.

israil ile silah anlaşmaları yapılıyor askeri ortaklıklar yapılıyor gidip cesaret madalyaları alınıyor mavi marmara için öldürülenler bile suçlandı israil ile arayı düzeltmek için. bu feryat figan neden hep yurt içerisinde kendi medyana yapılıyor gidip suratlarına söyleseniz ya..