bugün

sevmekten vazgeçmiş kadın

O artık olmuştur. Ama zor bir durum ya. Bir kişiyi sevmekten vazgeçmek mi? yoksa genel olarak sevmekten vazgeçmek mi mesele bilemiyorum ama

Genelde bundan vazgeçtiyse yeni alanlarda sevgisini paylaşacağı hobileri, evcil hayvanları ve tek başınalığın verdiği özgürlüğü tadacaktır o eminim bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Geliştirecektir çoğunlukla kendini konuşmaktan keyif alabilirsiniz ama ikiliye dönmez can dostunuz olur her an yanınızda belirebilir. Mutlu eder, mutluluğu böyle elde eder.

Birini sevmekten vazgeçen kadın ise o biraz daha zor bir kulvarda engelleri fazla olacaktır henüz deneyimsiz olması muhtemeldir. Çokça yara alıp sevme duygusunu kaybedene kadar, benliğini sorgulaması muhtemeldir. Karışıktır, karmaşıktır... Git gelleri fazladır, bazen duygu yoğunluklarıyla hatalat yapabilir. Net olmakta güçlük çekecek kadındır.

Ama emin olun kadınlar bir kere ağlar gerçekten ondan sonra o donuk bakışları bir daha göremezsiniz. Yasadıklarımdan, bildiklerimden genel olarak çıkarttığım kadınlar ağladıkça güçlenen, aslında güçsüz olmayanlardır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar