bugün

alkolik oldum

Çaylaklık sebebiyle mesaj atan, üzüntülerini bildiren, hal hatır soran arkadaşlara teker teker teşekkür ederim.

Üzülmenizi gerektirecek bir şey Yok. işbirliği içinde sevmedikleri yazarın nickine yakın başlıklar açarak küfür eden, Allah'a kitaba söven, tüm entryleri 'sözlük içi kızdırma, hakaret etme' olan Veletlere onların yapmayı çok isteyip yapamadığı şeyi yaptım. Onlar doğrudan küfür etmeyi cesaret edemedikleri için nicke yakın başlıklarla küfür ettiler, akılları sıra moderasyonun etrafından dolanacaklardı. Ben de onların götlerinin yemediği şeyi direkt onlara yaptım. Bana 'kudursun' falan diyorlar ama yapmayı isteyip cesaret edemeyen ben değilim ki. Duymak istediklerini ağız dolusu tükürdüm suratlarına.

2 günde bir hesap sildiren, yedikleri hakaretlere rağmen yüzsüzce buraya gelen adamlar bizi de kendileri gibi yüzsüz sandı herhalde. Biz öyle değiliz. Hakaret edersen karşılığını alırsın. Kendi yediğim çaylaklık için moderasyonu suçlamıyorum, göze alarak yaptım zaten. Ama o şerefsizlerin inatla bu sözlükte barındırılmasını da anlamıyorum. Pezevenkler bir şey yaparken 2-3 feyk hesabı hazırlıyorlar zaten. Silik yediklerinde de oradan devam ediyorlar. Etsinler, burada olduğum sürece erkekliğin ne olup olmadığını onlara göstermeye devam edeceğim.

Delikanlı adam kıvırarak, yandan çarklı başlıklarla alttan alta küfür etmez, çıkar siz siz siz şusunuz der. Ben dedim, cezamı da çekerim. Maksat şanımız yürüsün, yatarız Zindan bizim.