bugün

yabancı sınırlaması

burak yılmaz efendi şöyle bir şey demiş bu uygulama ile ilgili;

"türk futbolcusu olarak yabancı kuralıyla ilgili düşüncem net. ben türk oyuncuyum,türk arkadaşlarımın daha fazla oynamasını isterim. ben yabancı kuralının böyle olmasına karşıyım. benim yaşımdaki arkadaşlarım, 30-31 yaşlarında futbolu bırakmak zorunda kaliyor. "

yani ben başkası adına utanmaktan yoruldum, insanlar utandırmaktan bıkmadı.

vallahi benim bu açıklamadan anladığım şudur; "bizler o kadar aciziz ki bir yasa gelmeden, yabancı futbolcularla rekabet etmemize imkan yok. o kadar tembeliz ki aynı mevkideki takım arkadaşlarımla rekabete girmektense 30-31 yaşında futbolu bırakmayı tercih bile edebiliriz. zora gelemiyoruz yattığımız yerden para kazanmamız lazım. lütfen acil bir şekilde yabancı sınırlaması yasası geri gelsin. ozan tufan gibi selçuk inan gibi, ismail köybaşı gibi adamlar fernando, adriano, valbuena gibi adamları kesebilsin, onlardan daha çok ücret alsın, bonservislerine dünya para verilsin."

umarım gelmeyecek uygulama. ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama. 2 kuruş futbol zevkimizin elimizden alınması lazım demek ki.

edit: gerçi bu adam zamanında 37 yaşında canavar gibi oynayan drogba'nın yedeği olduydu. açıklamanın şaşırtmaması lazım da işte ne yapalım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar