bugün

organik hoşaf

uçsuz bucaksız bir körcahilliğin dibine saplandığımızın ciddi ciddi kanıtıdır şu olay.

size şimdi kalkıp felaket tellallığı yapmıycam öyle bilirkişi gibi de konuşmayı hiç sevmem ama durum baya kritik lan. mesele bunun birinci seçilmesi değil. tabiki de bunu birinci seçecek değillerdi. ama bu hareketler bilinçli yapılıyor dostlar. tıpkı geçtiğimiz günlerde atatürk heykeline sarıklı cübbeli bir adamın saldırtılması, yine sarıklı cübbeli bir adamın polislik yapmasına göz yumulması gibi.

bunları inceden inceden bize empoze ediyorlar farkındaysanız çok normalleşti böyle şeyler. olay üzerinden espri yapan arkadaşlar yanlış anlamasın sözüm onlara değil ama, doğru dürüst tepki bile koyamayacak vaziyetteyiz. espriler yapıp gülüp geçiyoruz unutuyoruz.

benim gözümde şu olaya çok ciddi tepkiler verilmesi gerekiyor olum bu düpedüz ''körelmiş beyinler yetiştireceğiz'' mesajıdır. ledli ekmek dolabına ses çıkarmadık, bunlar seviyeyi üste çekip organik hoşafı keşfettiler. çıtayı şu an epey yükseğe koydular yani.

şimdi sen o diğer finalist çocuğun içine düştüğü psikolojik durumu bi hayal etsene. "alzheimer hastalarına akıllı çip'' buluşuyla finale geliyorsun ve organik hoşafa kaybediyorsun. ashley cole'sun ama hasan ali'den formayı alamıyorsun hep o oynuyor gibi bişey bu.

biz gerçekten çok zeki milletiz. çok büyük buluşlara imza atabiliriz. ama finalde ledli ekmek dolabına, organik hoşafına kaybetmeyi göze alamayacak kadar da gururlu bir millet olduğumuzdan dolayı artık şu manzaradan sonra bizden buluşçu, profesör, ileri derecede master yapmış doktor falan gibi mevkiler çıkmaz. beklemeyin.