bugün

ece temelkuran a fahise denilmesi

uygun olmayan bir uslupta, ülkesinin lider partisine düşmanlık etmek için olmayan bir gerçegi olmus gibi gösterme çabası.

not: ece temelkuran gibi bir kadın gazeteci ye, bu şekilde bir saldırı yapılabilmiş olsa idi bu defaatle görmüş olurduk hemde anahaber bültenleri canlı yayına gecer, kim sölemiş niye sölemiş ögrenirdik, bunu böyle bir kadın gazeteci delilsiz ortaya koymaktadır. diger yandan bu tür vakıalar yokmudur vardır mutlaka ama, tersi de vardır, üstelik bu ayrımcılık başörtülü kızlara uygulanan yaptırımlar, okuldan atılmaların yanında onların hem suclu hem güçlü pozisyonları geregi bu kızları hedef göstermeleri sonucu, bazı başı açık kadınlar sokakta başı kapalı insanlara saldırmaya olay çıkartma girişimlerinde bulunmaya çalışmışlardır. benim üvey annem kapalı kadınlara pazarda bunlar çok çirkin çıkart basındaki diye saldırıyr diyen bir vatandasın da bu haberin eki yorumu okumussunuzdur. saldırgan laikler olay çıkartıp halkı gaza getirme girişimleri ahlaksızca bu tipteki kadın ve erkek kartel medyasının tutumu ile ortadadır.
ayrıca ergenkon davasında ortaya çıkmaktadır ki bu tip girişimler, toplumu kamplara bölem girişimleri en çok laikçi kesimi dine karsı düşman haline getirmiş kendi yaptıkları saldırının 100 de birine bile ugramadıkları halde ya saldırırlarsa onlarda bizim onlara yaptıgımızı bir gün bize yapar korkusu ile yasamaya başlamışlardır, tıpkı israilin yaptıgı ve yasadıgı korkuyu anımsatır bu bana, elinde silah gece gündüz katliam yaparlar en ufak bir höt girişiminde köpek gibi korkudan altına sıcarlar, en sonunda bir kaç yıl önce bir örgüt olan lübnan hizbullahı onların agzının payını verdigi gibi, müslüman inançlı oldugu için her zaman güçlüdür, ama onurludur ve uyması gereken kuralları vardır. diger taraf kuralsızdır, zulmunun sınırı yoktur ama yine de güç inanandan tarafadır.
ayrıca imparatorluk bakiyesi olan yerli türk milletinde bu şekilde bir iananca saldırıcı, inncsıza saldırı gelenegi yoktur, o saldırıyı hep adı ahmet mehmet olan ama, dedesinin adı başka menseileri işaret eden tiplerden gelmektedir.