arapları sevmeme nedenleri

arap tanıyor olmanın geçerli sebep sayıldığını gözlemlediğim mevzudur. burada bir entiride yazılmış. evet benim arap arkadaşlarım tanıdıklarım var bir sürü. demek ki benim sevmemem normalmiş ve buna hak kazanmış oluyorum bu zihniyete göre *

ırkçılık falanda değildir neticede hiç birimiz kalkıp arap yarım adası yok edilsin arapların kökü kurutulsun demiyoruz. sevmemeye hakkımız var bazı şeyleri değil mi. yani bırakın o kadarcık hakkımız olsun. bencilliği, müsrifliği ve medeniyetsizliği ile nam yapmış bir milleti sevmemenin nesi bu kadar yadırganıyor anlamıyorum. tekrar ediyorum adamlar katledilsin kökleri kurusun demiyorum dememde asla sadece uzak olsunlar istiyorum bizlerden..

o adamlar biz türklere ve türk halkına zerre değer vermiyor. bizleri müslüman olarak bile görmüyorlar. diplerinde o kadar açlık savaş kıtlık gibi felaketler yaşanırken kapılarını açmayan afrikada insanlar açlıktan kırılırken müsriflik içerisinde yaşayan paralarını ve dünyanın tüm insanlara verdiği nimetleri har vurup harman savuran insanları sevmemeye hakkımız olsun birazcık..