bugün

hadımların padişahların cariyelerini yalaması

Daha 100 yıl önceki dedelerimizin şahit olduğu tarihi ters yüz edenlerin kaynak göstermeye kalktığı mevzudur.
Anlayana bu bile yeter ama anlamak istemeyene diyeceğim; m. Kemal in, inönü nün hatalarını, yanlışlarını yazanların sonları ne oldu acep? Ki bu adamlar demokrat(!). Kaldı ki Osmanlı dönemin de dikdatör(!) padişahları ve yönetimi eleştiren, yanlışlarını ortaya döken bir kaynak tutacaksın ve bu devlet eliyle cumhuruyet e ulaşacak! Akıl, akıl!

Ha şu olabilir; matbaanın, bilişimin olmadığı dönemler de bazı zartlar herkesten gizli uyduruk kaynaklar tutup onu mühürleyerek günümüze ulaştırmış ola bilir.

Yav bilge(!) yazar! Benim ismini verdiğim zatlar 60 70 yaşların da tarih profösörleri ha. Onları kayde almamak ne cüret!

Edit: Karbon testi yapmana gerek yok. Osmanlının daha azılı düşmanları vardı, kemalistlerden önce. işi yokuşa sürme. 15.yüzyıl, 16. Yüzyıl 17. Yüzyıl da yazılmış, hazırlanmış, saraydaki ağa babalarınca mühürlenip zamanı geldiğin de yerine konulmuş ola bilir. Osmanlıyı devirmek isteyen yahudiler, misyonerler, sabatayistler vardı hep. Siz bunların eline su bile dökemezdiniz ama onların bıraktığı sahte mirası kabullendiniz.

Ulan her şeyin kendiliğinden oluştuğuna bilim diyerek inanuyorsunuz da buna niye inanmıyorsunuz?