bugün

yaşar holding

Bu tepkiler normal ama "boykot" kararının kime zarar vereceğini iyi hesaplamalı.
Şirket sahibinin yaptığı patavatsız bir açıklamanın patrona mı zararı olacak çalışanlarına mı?
Değil izmir'de Türkiye'de bile zor bulunacak bir şekilde her yöneticisinin odasında birer "Atatürk" resminin olduğu bir şirket burası aynı zamanda.
inanmayan Bornova'daki tesislerine gelip şirketi ziyaret edebilir.
O Atatürk resimleri yeni asılmadı, ne olursa olsun da inmeyecektir.
Patronun ideolojisinin ne olduğu çalışanları bugüne kadar pek ilgilendirmedi. Zira çalışanlarının % 90'ı Laik, demokratik Türkiye'nin savunucusu ve Mustafa Kemal sevdalısıdır.
Ama gelin görün ki adam yaptı işte bu çıkışı...
inanın kimse de "helal olsun" falan demedi...

Hala 10 Kasım'larda tüm şirket bünyesinde tören yapan kaç şirket kaldı acaba...
Ben yönetici kadrosunda değilim ama bir çalışan olarak bu boykot kararının en fazla zararının yine çalışanlara olacağının farkındayım.
Şimdi yapılan bu sert açıklamaları anlamakla birlikte isyan da ediyorum.
Keşke bu kararlılığı bu firmanın adını iktidara yakın şirketlere vatandaşı yöneltmek için yapılan karalamalarda da gösterebilseydi necip Türk milletim.
Olayın sadece tek boyutundan bakmayınız. Bu şirketin yöneticileri her kuruluş yıldönümünde, her milli ve dini bayramlarda Mustafa Kemal Atatürk'ün deyişlerinden örnek vererek kutlamaları süslerler.
Bugün zarar vermek adına yapılacak kararlar sadece iktidar cephesinin ekmeğine yağ sürecektir.
Biz ve bizim gibi düşünenleri bu yüzden kurda kuşa yem ettirip, bizi birbirimize kırdırmak isteyenlere fırsat vermeyiniz.
Patronun yaptığı açıklama referandum sonrası zaten yüreğimize taş gibi çöktü. Ama bırakın da sadece bu acıyla yetinelim.