bugün

playerunknown s battlegrounds

gunlerdir takip ettiğim oyun. işini bilen bir yayıncıdan izleyince aşırı zevk veriyor.

türk yayıncılardan wtcnn( ferit karakaya) jahrein(ahmet sonuç) ve mithrain gibi yayıncılardan izlenebilir. bunlar oyunu zevkli hale getiriyorlar. üstelik squad halinde çok iyi takım arkadaşları da var.

yabancılardan ise ben lırık shroud ve shortyguy ı izliyorum. bunların muhabbetleri güzel ve iyi oyuncular.

öteki yandan içinde bulunduğumuz nisan ayı optimizasyon ayı olacakmış. oyun yenı çıktıgı için boyuna bug var ve fps anlık olarak sık sık düşüyor. özellikle haritada kasaba gibi kalabalık yapıların oldugu yerde.

oyunu solo duo ve squad olarak 3 farklı şekilde oynayabiliyorsunuz. solo olarak gerçekten zor. takım arkadaşın yoksa 3 tarafı açık bır arazıde keklik gibi gezmeyi kimse istemeyeceği için çok sık pusuculara denk gelebilirsin. duo ve squad ise takım oyunu oldugundan arkadaşınla arandaki diyaloga bağlı.

bu oyun piyasaya çıktıgı gibi çok tutuldugu için ''ne de olsa bayaa populer olduk artık ugraşmamıza gerek yok'' diyen h1z1 yapımcıları içtikleri kolayı tukurup tekrar işe girişmişler. yanlış hatırlamıyorsam 17 gb yahut 14 veya 16 gb lık bir update getirmişler.

ben yuklemedım lakın mıthraın adlı yayıncının tekrar girip bakmasına göre pek bi bok olmamış sadece grafıklere basmışlar o kadar update i.

neyse oyun steam de suan 69 türk lirası. yayıncılar hemen hemen hergun biri olmak üzere çekiliş yapıp oyunu bedavaya verebiliyorlar.

oyun için değer mi? bence deger. oyun bir cs-go değil aksine tamamen strateji temelli kill almanın yahut ölmenın çok kolay oldugu bir oyun.

son olarak eğer makineniz sağlamsa oyunu full graphıc de çalıştırın. gerçekten bir harika yapmışlar. bu ay içinde bir güncelleme geleceği için önümüz de ki aylarda alabilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar