bugün

kemalist seçmen olarak bir hafta kala evet kararım

bana siyasi tercihin ne diye sorarsanız seküler ekonomik olarak solcu ama komünist olmayan. akp'nin ülkenin çehresini değiştirmesi konusunda rahatsız. herhangi bir partiye sempati duymayan bir insanım. ben oyumu türkiyenin çıkarı için attım bugüne kadar ve her sandık başına geldiğimde ideolojimi değil hangisi türkiyeye daha faydalı olur diye düşündüm.kemal kılıçdaroğlu chpyi teröristlerle doldurana kadarda chpye oy veriyordum. referandumda da hayır vermeye kesin olarak kararlıydım. çevremdekilerle bunun kavgasınıda çok verdim. ama yaklaşık olarak 5 dakika önce ekşi sözlükte karşılaştığım nasıl tanımlayacaımı bilemediğim yaratık benim fikrimi kesin olarak değiştirdi. ilgili entry:

--spoiler--
2002'den beri akp'ye çalışan, en sonunda da akp'ye başkanlığı veren türkçü tirkoların zoruna giden reklam. hdpliler bu ülkede var olduğu müddetçe sen başkan olamayacaksın diyen adam içeride yatıyor, senin liderin kimin altına yatıyor turancı?
--spoiler--

ekşi sözlüğü bolbol okuduğum için herkesin nickine bakınca ne bok olduğunu biliyorum. bu gördüğünüz varlık pkk sempatizanının allahıdır. 2 saatte 150 fav almış şu yazdığı yazı. bir anda beynimden vurulmuşa döndüm "ne yapıyorum ben mk dedim."
inanın bana fikrim o kadar değişti ki.

akp evet çıkmasını istiyorsa şu reklamı televizyonda yayınlatsın. benim bile fikrim bu kadar değiştiyse. eminim ki sabahtan akşama kadar çay içip tesbih sallayan kunduralı ülkücü tayfanın kafasında ki tüm soru işaretleri kalkıcaktır.

edit:anlamayan arkadaşlar için kısaca, pkklıların yüzünü güldürmemek için evet vericem.

merak edenler için entry: https://eksisozluk.com/entry/67329900