bugün

dövme yaptırdığı halde namustan bahseden kız

benden size tio;

başlık sahibinin profiline girin. ilk iki sayfayı yüzeysel olarak inceleyin. sonra "namus" kavramının kimlerin ağzına pelesenk olduğuna kendiniz kanaat getirin. göreceksiniz ki; bu kişi ironinin sancak taşıyanıdır.

malum zata karşı kolektif bir tepki gösterilirse şayet, aklı başında bir insan olduğunu varsayarak üslubunu düzelteceğini umuyorum. *

benden size ikinci tio;

bu yaşıma gelip, öğrendiğim ve bizatihi tanık olduğum birşey varsa, o da sürekli seksten bahsedip, bu konuda başarılı olduğunu her fırsatta dillendirenlerin inanın bu hususta yetersiz olduklarıdır. dile vurulan uçkur bismarck, özünde olan uçkur taka.. ver gazı yanlasın. üçten ikiye çekmek ne kelime, altıdan bire çekiyor pufuduk.

gün yüzüyle gördüğü amiyane tabirle am sayısı bir elin parmağını geçmeyecen ve bunların üçünün paralı asker olduğu kişi tarafından yazılmış, hiçbir dayanağı olmayan, tamamen temellerini kendi zırvalarına göre oturttuğu sözde sıçmık. velhasıl; dövme ile namus kavramını bağdaştıran insan ya bonzai içmiştir, ya da aklından zoru vardır.