bugün

16 nisan 2017 anayasa referandumu sonuçları

Ooo romantizme bak, simdi anayasa tasarisi gectikten sonra yeni kanunlar cikacakmis. Siyasi partiler kanunu ve secim kanunu degiscekmis. Nerde garanti? Kafaniza gore senaryo yazip cizeceginize teklifi okuyun da real sonuclar cikarin, masala karnimiz tok.

Merkezi ve tasra teskilatlanmasi cb kararnamesiyle duzenlenir yaziyor yeni tasarida, ne demek bu? 126 ve 127. Maddeleri yaziyorsunda yeni tasaridaki cumleyi neden yazmiyorsun. Ki zaten o iki maddenin de belli hukumleri kaldiriliyor. Ama bunu bilmiyorsun, neden mi? Cunku bir kere bile acip.okumadin, tvye birileri cikti bir seyler dedi sen de onlari kendi fikrinmis gibi gelip yazdin, burda da millete ders veriyorsun.

Ama suc basimizdakilerde, anayasayi halk belirleyecek dersen boyle cahil cuhela cocuk takimi cikar kafasina gore konusur.

Edit: aktrollere cevaptie. Profil fotolarina bakarak kimlerin aktrol oldugunu gorebilirsiniz zaten. Cevabi vermekte ki amacimda aktrollerle tartismaya girmek degil, onlarin beyinsiz oldugunu kendilerine verilen yazilari aynen buraya yapistirdiklarini zaten biliyorum. O yazilari kimler hazirliyorsa, yalan yanlis seylerle 3 5 cocugu kullanarak propaganda yapmaya calisiyorsa, cevabim onlara. Yaptiklari bilgi kirliligini duzeltmek benim amacim.