bugün

türkiye altın rezervinin yüzde 90 ı ingiltere de

Hmmmm, bu doğruymuş gibi görünüyo. Eğer öyleyse akp gerçekten israil amerikan projesidir, çünkü o altının kontrolörlerinden birisi de büyük ihtimalle büyük baron'dur. Altınını rehine, bi yerden devamlı destek para gelsin diye verirsin. Gizli kapılar ardında yapılan bi pazarlıkta baron rotschild demiştir ki tamam ben sizin projenizi finanse ederim, ama garanti açısından türkiye 'nin altınının şu kadarı ingiltere 'ye gelsin.

Belki türkiye şu an tamamıyla batmış durumdadır ve ülkeyi baron finanse ediyodur.

Altını -bütün dünyada böyledir bu -bi ipotek altına girilecekse ona garanti olsun diye isterler. Bunu tam anlamak için ingiltere 'de kim neye garantör olmuş, onu bilmek lazım.

Belki baron, israil gibi türkiye 'yi de tamamen kontrolü altına almıştır. Belki yalçın küçük denilen adam israil türkiye 'de israil de olduğundan daha örgütlüdür derken bunu kastediyodur.

Bunun arkasında akp olmayabilir bile. Bop dedikleri olay bi sürü cinayet ve terör örgütü aktivitesini de içeriyorsa - bunları akıl yürütüyorum şu anda, kaynak götüm yani - hiçbi demokratik devlet kendi resmi kasasından bunu finanse edemez. Gayri resmi bi kaynak; bi de göründüğü kadarıyla çok çok büyük, taşşaklı bi kaynağa gerek duymuşlarsa baronun kapısını çalmışlardır,o da tamam size destek olurum ama türkiye, nin şu kadar altınını garanti olarak bana getirin demiştir.

Böyle bi bilginin altında böyle bi hikaye yoksa o altın ingiltere 'ye gitmez. Ve 490 ton altının yerinden Londra borsasını kumarhane gibi döndürten ve ingiliz devlet bankasını elinde tutan baron Jacob Rothschild 'in haberinin olmaması diye birşey olmaz.

Bu yazdıklarımın hepsini uydurmuş olmakla birlikte, kesinlikle eminim ki bunun arkasinda böyle bir hikaye vardır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar