bugün

zall ne olacak cinsel içerikli başlıklar

Sayın yazar arkadaşım mataas artılamak yerine sorunları dile getirmemizi istemiş o halde konuyu açalım..

Bir çoğumuzun hayatta bir çok sorumluluğu var.. Kimimiz tüm gün bir çok stresli karar alan yönetici, kimimiz hayat kavgasında emekçi, kimimiz anne, kimimiz tüm gün Yoğun ders programından bunalan öğrenci.. Kimimiz de bunların hepsi.. Bazen kafamızı dağıtmak, bazen gündemden geri kalmadan olaylara mizahla harmanlanmış farklı pencerelerden bakışı görmek, kimimiz yalnızlığa deva.. Bir şekilde buradayız.. Aslında yaşantımıza olumlu bir dokunuşa vesile paylaşımlar bekliyoruz ancak açılan başlıkların içeriği, o başlıklar altında; kadına, kadın mesleklerine, zekasına, fiziksel özelliklerine ilişkin yorumlar, ilginç görseller daha çok stres kaynağı olmakta..

Bedensel ve zihinsel gelişimini henüz tamamlamamış birçok adölesana kötü örnek olabilecek yargılar, davranış kalıpları ısrarla enjekte edilmekte..

Evet gülelim, toplumsal olarak gülümsemeye ihtiyacımız var.. Ama bunu kızların memeleri, sözlük erkeklerinin popoları üzerinden yapmak herkesi aynı şekilde eğlendirmiyor ve bir kontrol mekanizması gerekliliği ortada..

Gençliğe, gençliğin zekasına, vizyonuna, sahip çıktığı değerlere ve mizah anlayışının kalitesine duymak istediğim hayranlığın, geleceğe umutla bakma ihtiyacımdan kaynaklandığını belirtir; güzel gelişmeler beklentisi ve inancıyla genç yazar arkadaşlarıma sevgilerimi sunarım..