bugün

paxil

yaygın anksiyete yüzünden 5 ay önce kullanmaya başladığım ilaç.
sürekli yorgun,tedirgin,huzursuz ve sinirliydim ama öyle ne yeaa bizde yok sanki denecek cinsten değil. gün içerisinde patron gidince işi gücü bırakıp ofiste uyayacak kadar yorgun, durduk yere ağlama krizlerine girecek kadar da huzursuzdum. velhasıl paxille tanıştım hayatım değişti diyebilirim.
inanılmaz enerjiğim,eskiden dışarı çıkmazdım yorgunluktan şimdi 2 saat uykuyla işe gidip verimli çalışabiliyorum. eskisi kadar takıntılı değilim ara sıra olsa da rahatsız edici değil bu durum benim için. telefon çaldığında kesin birine birşey oldu korkusu falan gitti bu en güzeli. geceleri 4-5 kere uyanıp 10-15 dakika sonra tekrar uyurdum. şimdi yastığa kafamı koyup sabah uyanıyorum. başta korkunç iştahsızlık yapmıştı ilk 2 ay kadar 3-4 kilo vermeme sebep oldu ama şimdi durduramıyoruz,hunharca yedirir oldu. birde ilk 1 ay ağzının yırtılana kadar esneyeceksiniz. iş arkadaşlarının ama yeter artk diyebilir. elde titreme olmuştu bende,ellerim zangır zangır titriyordu ama zamanla geçiyor o da.
ilacı dönem dönem içmemek gibi bir hatada bulundum,siz yapmayın derim. ilacı almadığım 3. gün bana gelenler geliyo resmen. dilim dönmüyor,sürekli bayılacak gibi hissediyorum kendimi,beynimin içinde birşeyler olduğunu hissediyorum resmen,elim ayağım tutmuyor,konuşasım gelmiyor vs vs vs vs.ben günde 30 mg kullanıyorum,sabah yarım akşam tam içiyorum buna rağmen aşırı uyku problemim yok. sabah saat kaçta kalkmam gerekiyorsa kalkıyorum. ha alkol konusu var birde, ben alkol almaya devam ediyorum yapılmaması gerekiyor ama buna pek dikkat edemiyorum ne yazık ki. sadece daha kolay sarhoş oluyorum başka da bir zararını henüz görmedim.