paxil 

kapat
  1. gsk 'nin ürettiği antidepresan.
    (oumar, 25.09.2006 15:49)
  2. doktorumun kullanayım diye verdiği, benim özenle çöpe attığım ilaç bozması...
    (Harvester of Sorrow, 25.09.2006 16:41 ~ 16:42)
  3. bir salak yüzünden başka bir salağın yaz tatiline sıçmış tıbbi fasafiso.
    (sidikli, 28.09.2006 20:56)
  4. şu aralar ilaç firmalarını ihya ettirmiş bir anti depresandır. kullanmadan önce dikkat edilmelidir. zira tedavi süresince tamamen başka bir insan olursunuz. üzülmezsiniz,sinirlenmezsiniz,kızmazsınız,bunalıma girmezsiniz ama bunun yanısıra duyarlı olamazsınız,inceliklerinizi ve sorumluluklarınızı kaybedebilirsiniz. velhasıl odun gibi biri haline gelebilirsiniz. "adaaam sendee" der mekanik bir modda yaşarsınız. o yüzden aman dikkat diyorum. ama depresyondan nefes alamayacak duruma gelmişseniz işe yarama olasılığı yüksektir. hayırlı olsun.
    (sairfilmenam, 14.10.2006 16:01)
  5. boşalmayı etkileyen * bir yan etkiye sahip antidepresan. * üzerine bir bira çaktığınız zaman bomba olursunuz, ama tavsiye edilmez, allah ona muhtaç etmesin. keza aldığınızda maymun gibi oluyorsunuz, ruh gibi dolaşıyorsunuz... her daim uykulu oluyorsunuz.
    (paleface, 02.01.2007 00:53 ~ 03.01.2007 13:55)
  6. En iyi panik atak ilacı*. Fiyatı 25 ytl civarıdır.
    (StarfreedoM, 15.05.2007 14:28)
  7. 2 yildir kullandigim,depresyonu yenmemde buyuk faydasini gordugum ilactir.kullanmaya baslandiginda uyutur,uyusturur ancak 2 hafta kadar sonra alisilir.yine de zorunku olmadikca kullanilmamasi tavsiye edilir.
    (tiraje, 08.06.2007 23:01)
  8. beni iyileştiren hayat döndüren ilaçlardan bir tanesi. bütün antidepresanlar geç boşalmaya ve bazı bünyelerde uyku ve uyuşukluğa yok açar. iyileşmek için bunlar göz ardı edilmeli ilaçlara başvurulmalı.

unutma. depresyon tedavi edilmezse knoikleşir ve sizi intihara kadar sürükler...
    (wolfgang, 18.06.2007 22:27)
  9. içmeyin,sakın içmeyin diye bağırmak istediğim,1999 dan beri kullanıp bırakamadığım paroksetin içerikli paxil(seroxat) adlı ilaç.önceleri herşey harikadır,2. yıla girdiğinizde eskisinden beter olursunuz.bırakmayı denediğinizde delirirsiniz,mide bulantıları,titremeler,üşümeler,ardından terlemeler,baş ağrıları,baş dönmeleri...ve eliniz yine o pakete gider.dünya basını her ne kadar bu ilacın zararları üzerinde dursa da şirketin elindeki mali güç bunları silme çabasında kazanmaktadır.içlerinde bbc nin de bulunduğu pek çok basın organı ilacın intihara sürüklediğini,bağımlılık yaptığını,karaciğer fonksiyonları üzerinde etkileri olduğunu vurgulamıştır.ilacı kullanmayı bırakmak isteyen,bırakamayan,zorluklarla bırakabilen insanlar bir araya gelip siteler oluşturmuşlardır.
    evet artık bıraktım,ve size tavsiyem,lütfen içmeyin...

bırakmak isteyenler için bilimsel kaynaklı bir öneri ; "2-3 haftada 10 mg azaltarak bıraktırılmalıdır. Paroksetini bırakması çok sorun olan hastaların tedavisine 2 hafta süreyle fluoksetin eklemek kesilme belirtilerini hafifletebilir."

öneriyi içeren site linki aşağıdadır

http://www.bursapsikiyatr...e&id=167&k_id=172

aşağıda konu ile ilgili linkler bulacaksınız.

http://www.youtube.com/watch?v=Z2kPwNP77xY +

http://www.quitpaxil.info/index.htm

http://www.youtube.com/watch?v=QZtAEXIWex4 +

http://www.sosyomat.com/etiket/seroxat

http://www.ntvmsnbc.com/news/338201.asp

http://www.haberler.com/haberf.asp?haber=338769
    (blathrua, 01.08.2007 18:15 ~ 02.08.2007 03:10)
  10. sakinlestirici bir ilac. ailem memnun. *
    edit: placebo bir ilac mi bilemem ama ben etkisini gormus durumdayim.
    (fabala, 03.09.2007 17:56 ~ 17:58)
  11. kullanıldıında kuşu bile kaldırmayabilecek kadar insanı sersem edebilen, bırakmaya çalışıldığında dünyayı dönme dolaba çeviren uyduruk anti-depresan.
    (antilopyawrusu, 12.09.2007 21:36)
  12. insanı gerçekten rahatlattığını düşündüğüm paroksetin içerikli yeni nesil bir antidepresan.En büyük ve yaygın yan etkisi ise seksüel disfonksiyon.Karşı cinse olan ilgiyi sıfıra düşürebilmektedir.
    (Wasted, 27.10.2007 18:45)
  13. evet kullanırsın ve artık hiçbir şeye eskisi kadar üzülmezsin. kesinlikle mutsuzluk diye bir şey kalmaz, lakin işin aslı hastada bitmektedir. kullanan er kişi bir türlü hayatını düzene sokamıyorsa ilaçla birlikte yaşayan bir ölüye dönüşür.
    (cllrsln, 09.12.2007 00:02)
  14. kullanmaya başladıktan sonra bırakması en zor ilaçtır. bağımlılığı fenadır.
    (antilopyawrusu, 09.12.2007 00:05)
  15. ben bu ilacı yazdırmaya üşenip 5 aylık kullanımım sonucu 3 gün alamadım ve bir takım gözlemler yaptım.*
    ilaç bırakıldığında deli gibi bir kaşıntı yapıyor.özellikle uyurken bir yaranız veya bir hassas noktanız varsa kaşınıyormuş hissine kapılıyorsunuz.

Algı çok düşüyor halisülasyon görmek mümkün zira ben yükselip alçalan binalar gördüm efem.

Yine tam uykuya dalacakken bir anda ne olduğunu anlamadan uyanıveriyorsunuz içinizde bir korkuyla beraber.

Yine uyurken garip ve ani sesler duymanız olası.(hani kibriti çaktığınızda meydana gelen ses varya sanki beynimin içinde çakıldı o kibrit aynen öyle duydum o sesi.

Ayrıca bu ilacın yan etkilerinden birisi uykusuzluk.Fakat ilacı alamadığım final döneminde bir gece sadece 3 saat uyuyp ertesi gece 5 e kadar maket yapıp uyuymadım kesinlikle çok feci.

bir panikatak hastası olarak ilacı bıramamın 3. günü panikatak belirtileri görmeye başladım.

şu anda ilacı tekrar kullanıyorum fakat hemen eski halinize dönmüyorsunuz hala sol tarafımda şiddetli bir ağrı ve nefes alamıyormuşum hissi yaşıyorum.

kıssadan hisse:kesinlikle doz doz azaltılarak bırakılması gerekilen bir ilaç eğer öylede olmuyorsa bırakmayın efendim çünkü bıraktığınızda,kullandığınızdan daha fazla yan etkisi görülüyor bu ilacın.
    (jamall, 04.02.2008 22:49)
  16. panik atak ve ansiyete bozukluklarına iyi geldiği psikiyatristler tarafından söylenen ilaç. Adı deterjan markasına benzer.Bir kaç gün kullanılmadığında beyinde kısa süreli şok etkileri yapabilir. *
    (Ceyzac, 18.02.2008 23:19 ~ 09.03.2008 17:44)
  17. 2 haftadır yarım doz kullanmaya başladığım ilaç panikatak belirtileri artmadığı gibi en azından cinsel defonksiyon yan etkisinde azalma olduğunu söyleyebilirim.
    (jamall, 11.03.2008 20:51)
  18. o kadar boktan bir ilaç ki, kullanmayı bıraktıktan sonra -tabi bırakabilirseniz- kendinizi gerçekten iyi hissediyorsunuz. tabii bunun nedeni ilacın iyileştirici yönü mü, yoksa ondan kurtuluşunuz mu, o kısım belli değildir!
    (antilopyawrusu, 22.04.2008 03:24)
  19. bıraktıktan bir süre sonra, eski dost düşman olmaz diyerek panikatak fırtınalarında yanaştığınız ilk liman olan ilaç.
    (jamall, 12.05.2008 04:54)
  20. seroxatın muadili ilaç. böyle ilaçları kullanacakların, bu ilaçların sadece ilaç kullanıldığı sürece etkili olduklarını, yani ilacı iyileşince bırakırım düşüncesinin yanlışlığını bilmeleri gerekir. çünkü ilaç beynin kimyasını kullanıldığı süre içinde düzeltmekte, kullanım kesildiğinde de beyin üretmek zorunda olduğu kimyasalları artık üretmek ihtiyacı hissetmediğinden, daha büyük sorunlar ortaya çıkmakta. bir de bu tür ilaçların ilk iki haftası iğrençmiş ve intihar eğilimi ortaya çıkarabilmekteymiş.
    (fewzi1907, 12.05.2008 10:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fyodor mihailovic dostoyevski » aysun ozbek » kaspersky antivirus 2009 » charizard » vefa istanbul da bir semtmis » yasar nuri ozturk » sensible soccer » my friend of misery » artova nin tarihi eserleri » edinburgh duku philip » ogretmene hojam diyen ogrenci » bir zihin kirliligi kaynagi olarak sozluk » kutu kutu pense » viktor sklovski » kozan in tarihi eserleri » yilin tiriviri odulu » alternative 4 » star tv » kitap » halkin prensesi » allahindan bul » ingilizceye giren turkce kelimeler » fetus in fetus » hayattan sogumak » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » steven gerrard » abidin » yol arkadasim » kucuk menderes a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa