bugün

1 aralık 2016 ötv zamları

Ulan keşke ayyaş olsaydınız. Keşke dumancı olsaydınız. Eş dost toplanıp böyle güzel bir ortamda 2 duble rakı içip şarkılar okusaydınız keşke be. Ama nerde sizde o adamlık nerde amk.
Ulan ayık kafayla, ayranla, şerbetle memleketin amına koyan adamın çomarları. Bugün bana yarın sana oğlum. Hala anlamadınmı ? Yahu bu sevinmek nedir ? Oh iyi oldu nedir ? Siz nasıl bir insan evladısınız lan. Şu memleketinde olan olaylara bi bak lan bi bak.
Senin içki içmeyen sigara kullanmayan çok şükür elhamdürillah cı müslüman yöneticilerinin taşşaklarına yıllardır su serptikleri adamlar, ülkeyi mahvetti.

Lan kodumun dinazorları ! O ensardaki tecavüZcü orospu çocukları sarhoşmuydu ? O darbe saçmalığındaki hoca efendiler, abiler ablalar komutanlar sarhoşmuydu ? Akabinde yaşanan başka vakıf ve yurtlardaki tecavüz ve istismar olaylarını gerçekleştirenler sarhoşmuydu ? Kafa kesen ışid denen o amına koyduğumun mezhepsizleri sarhoşmuydu sence ? Baba kızından tahrik olabilir vb. Gibi Fetvaları veren sözde din temsilcileri sarhoşmuydu ?

Oğlum hepsi ayık kafaydı lan. Hepsi gayet aklı fikri yerinde olan orospu çocuklarıydı. E o zaman ayyaşlara ve sarhoşlara dert olmuş diye sevinen Neandertal insanından hallice bir zeka seviyesine sahip bu şahsiyetler, neyin peşindesiniz siz ? Düzeltilmesi gereken şey milletin alkol-sigara bağımlılığımı ? Yoksa din mastürbasyonu yapan orospu çocuklarının, din tüccarı devlet yöneticilerinin nasıl ortadan kaldırılması gerektiğimidir ?
Adamlar dinimizi, islamiyeti al aşşağı etmiş, bütün dünya islamdan ve müslümanlardan nefret ediyor sende gelip burda ayyaşlara dumancılara iyi olmuş diye şakşakçılık yapıyorsun.
Ulan bi gecede geberin göZünü kırpan orospu çocuğudur. işte O kadar tiksindirdiniz kendinizden.