bugün

yapılan yolları köprüleri oyuncak sanan insan

mevzuyu anlamakta sıkıntı çeken bireylerin söylemidir. şu sözlükteki en koyu muhaliflerden birisi benim bak bakalım yazdığım entiriler içerisinde hiç " hiç bir şey yapmıyor bu hükümet" gibi bir söylem var mı. eleştirilen noktayı kaçırıyorsunuz. nokta dediğimde kafam kadar nokta yani kör bile görür..

hizmet vermek için seçimde aday olan bir partinin seçimi kazandıktan sonra hizmet vermesi anormal geliyor bizim insanlara. lan zaten onları yapmak için aday oldu sizde gidip oy verdiniz. yapması değil yapmaması olay olmalıyken bizde yapması olay oluyor. bizim eleştirdiğimiz yapmamaları değil ki zaten yapıyorlar ama 3 liraya mal olacak işi 10 liraya yapıyorlar. yaptırdıkları da hep eş dost akrabaları oğlum anlamayacak ne var bunda. ihaleyi veriyorlar kendilerine pay alıyorlar yetmiyor ihaleyi verdiklerinden de alıyorlar. kapiş ?

bak verdikleri hizmetin parasını şemsiye gibi düşün. sonra o şemsiyenin orta boyu ile hallolacak işi battal boy ile yapıldığını düşün. sonra o battal boy şemsiyenin senin benim k.çımıza girdiğini düşün. hala memnun musun bu durumdan şimdi *