bugün

rweasley

nasıl bir ülkede yaşıyor zaman zaman soruyor kendisine. iftiraların çok kolay bir şekilde atıldığı bir ülkede yaşıyorum. çamur at izi kalsın. bana faşist denmesi bir iftiradır. yanlıştır. esefle kınıyorum.
En başta ben müslümanım. müslümanlıkta üstünlük Allah korkusuna göre belirlenir. eğer söz konusu bir insan hayatıysa, insan haklarını korumaksa bir kürt için canımı seve seve veririm. daha önce de söylediğim gibi bu ülkenin akıllısıyla delisiyle otuyla böceğiyle kardeşim. bunları yazdığım için akp li damgası mı vuracaksınız. peşinen söyleyeyim akp li değilim. eğer ki ortam uygun olur fikir tartışması olursa şu da biline ki onların sonuna kadar arkasındayım. savunamazsam da namerdim.

Nick seçmiş yazar? nick= takma ad olsa gerek. bu takma ad çok önceleri alınmışır. yani çocukluğuma dayanır. ekşi sözlüğe bununla üye olmuştum. orada yazar alımı yapılmayınca bir kaç sene okudum oyladım. sonra uludağ sözlüğe üye oldum. çocukken seçtiğim için (15-16 lı yaşlar) pişman değilim lakin şu an seçecek olsam "kıtmir" takma adını seçerdim.

sevenine, nefret edenine aşağılayanına, hürmet edenine yediden yetmişe selam olsun, hoşça bakın zatınıza.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar