bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Bunu yakın arkadalarımdan ve ailemden başka kimse bilmiyor. Bu acı durumu burda da anlatmak istedim sizlere...
Bundan iki yıl önce aynı üniversitede bir kız ile tanıştım. Gerçekten çok güzel hanım hanımcık bir kızdı. Aradan aylar geçti sevgili olduk. Yeri geldi kavga ettik yeri geldi barıştık. Sonunda aileler ile birlikte söz kestik.
Benim bir de kendimi bildim bileli arkadaşım, dostum, kardeşim olan biri vardı. Adı hasan'dı. Onun da sevgilisi vardı ve biz dördümüz beraber takılırdık bazenleri. Şakacı biriydi. Bazen benle bazen de sözlüm aylin ile şakalaşırdı. Kardeşim gibi olduğundan sesimi çıkarmazdım, gülerdik.
Üniversite bitti. Artık askerliği bitirip işimin başına geçip evlenmek vardı sırada.
Ben izmir'de ikamet ediyorum askerliğimi ise 6 ay ankara'da yaptım.
Askerliğimin 5. Ayında sevgilimin facebook'unu, whatsapp'ını kapattığını fark ettim. Hemen aradım, numara kullanılmıyor. Annesini annemleri aradım bir şeyden haberleri yok.
Ertesi gün yakın bir arkadaşım bir fotoğraf gönderdi. Aylin ile hasan yan yana hasanın üstü çıplak ve aylin'in üstünde siyah bir sütyen.
Arkadaşımın benim sözlüm olduğundan haberi yokmuş, ev ayarlamış bunlara. Çocuk da yengenle diye fotoğraf atmuş arkadaşa.
Delllendim askerde. Benden 3 4 taş ufak, henüz ergen tipler beni teselli etmeye çalışıyor. O gece koğuşta herkes hıçkırıklarımı, burun çekme seslerimi duydu biliyorum.
Askerliği bitirdim eve geldim. Annesini arıyorum meşgule atıyor. Hasan'ı arıyorum numara kullanılmıyor. Facebook'a bakıyorum "xxx şu fotoğrafa yorum yaptı"
Bir bakıyorum hasanla aylin nişanlanmış.
Ne yapayım vurayım hapislerde mi yatayım? Attım içime. Beni sileni bu aşşağılık insanları ben de silerim.
Zaten anladım ki bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin. Yani bu olayın sebebini bile bilmiyorum hala.. Neden böyle oldu diye.
Her şeyin hayırlısı olur diyorum başka da bir şey demiyorum.