1 ağustos 2016 vodafone rezaleti

Benim değil yakın bir arkadaşımın yaşadığı rezalettir.Bugün gördüğüm iki Vodafone rezaletinden sonra eklemeyi uygun buldum. Gelen mesajı aynen kopyalıyorum.
Hattımda bulunan 0.08 tl ile yakındaki vodafone bayisine gittim. 19 tl lik paket için 20 tl yükleme yaptım bayiden çıktım tl yüklendiğine dair bilgilendirme mesajı ve pakete dair ücretlendirme mesajı geldi buraya kadar herşey normal kontrol için 7000 e mesaj attım hattınıza tanımlı internet dk sms hakkınız bulunmamaktadır dedi aynı anda bi mesaj geldi vodafone dan 1 gb internet hakkınız hattınıza 5 tl karşılığında hattınıza yüklenmiştir dedi. Haydaaa. Niye mi? Şöyle ki bu 5 tl ye 1 gb veren paketi önceki ay internetim bittiği için yapmıştım ve tl yükleme işleminden 10 dk önce paketi iptal etmek üzere gerekli kodu sms olarak atmış ve hatalı kısa kod gönderdiniz yanıtını almıştım. Defaatle kontrol ettim attığım kısa kod da numara da doğru kaldı ki benim hattıma kayıtlı esas paketi yüklesene sen önce kardeşim. Neyse dedim geçip bi 5 tl daha yüklerim abartmanın anlamı yok neyse dedim geçtim tekrar bayi ye. Ama tabi ki vodafone şaşırtmaya devam ediyor asgari tl yükleme 15 tl ymiş yüklemem lazım el mecbur 15 tl. Bayidekilere konuyu danışayım dedim bi bahane uydurup müşteri hizmetlerini aramamın daha uygun olacağını söylediler aklıma yattı açıkçası neyse dedim evde ararım. Aradım bi şok daha müşteri hizmetleri konuşması 60 kr ile ücretlendiriliyor ücretsiz işlemler için 500 ü arayabilirsiniz dedi onu da denedim ama 500 de sadece kayıtlar var canlı biriyle konuşma yok neyse dedim twitter dan vodafone destek hesabına yazar öğrenirim çünkü 60 kr  gözümden çıkmıyor.Şimdi okuyunca 35 lira para abartmışsın hem para gitmiyo gelecek ay kullanırsın dersiniz diye şunu da söyliyim o parayı ne yapıp edip bitiriyolar.Mesela internet paketin bitince bildirim gelene kadar harcadığın 5 mb la tüm paranı bitiriyorlar.

Olay bu ben Vodafone kullanmıyorum ama duyarsız kalmak istemedim.insanları aptal yerine koyup paralarını çalmak nitelikli dolandırıcılıktır diye tahmin ediyorum. Bunu yapanda Türkiye'deki en büyük şirketlerden biri.Umarım en kısa zamanda mağduriyetler giderilir.