bugün

cinnet

Sessiz bir çığlık. Derinden derinden. Ne anlatasim var ne sorsunlar ama öyle bakmasınlar. Yargılamayın bilader. Her sonucun sebebi var. Kim ister? Hayat yokuş aşağı.hızımı alamadım demek ki. Zirveye gökten inmedim. Çıkardı sağolsun. Bırakmasını da bildi en tepeden. Tam oldu derken. Tam tamamiz derken. Tamamlanamayan yapboz parçaları misali. Renkleri ayırt edeyim derken midem bulanıyor. Aksi gibi cennet-cinnet kelime olarakta yakın. Her güzel şey biter demişti birisi.

Al başa. Sorgula. Zamanı durdur. Neresiydi orası? Kayboldum sanki. Arınmak gerek her kirli histen. Kaçmak lazım kovalıyorsa birileri, düşünmeden. Selam süper kahramanim. Orada nasıl uçuşlar. Uçurtma alacaktım. Sen yüzünde gülücükler saçarken seni izleyip o anı kaydedecektim kafamda. Sar başa sar başa tekrar izle. Cennet güzel anıları bir rüya gerçekliği ama farkındasizliginda yaşanan bir anılar silsilesi olabilirken cinnette ne hikmetse aynı anıların boğduğu kareler. Bugünü bilmesem, dünde kalsam? güzeldi herşey.

Hasetinden ölmüş aslan. Yaralı tabi ceylanı. Yemesin diye bakıyordu. Ben varım! Buradayim! Dokunsana. Sev beni. Sana muhtacim.

ilk fırsatta topuk tabi. Kolay olan kaçmak, zor olan yüzleşmek. Kişilik bölünmesi ve kendinle kavga etmek.

Paramparça tüm hevesler. Saçılmış etrafa. Kimindi? Hangisiydi? Sorsam o da beni çok severdi. Bırakma derdi. Bitmesin.

insan sevdiğine dokunamaz derdi birisi. Saçmaydı. insan sevdiğine dokunur ama kızamaz. Kızsa da anlasin diyedir. Çok anlayasi varmış gibi.

Gerçek aşk bitmez. Tüketemezsin. Durdukça kıymetlidir. Konuşmadikça özlenir. Uzaktanda seversin. Mutluysa mutlusun. Mutlu musun?

Adam dedi çek bir fırt. Kafandaki her sorundan arınmak için yaz çocuk. Eskidende üzerlerdi. Sensiz yapamam diyenler hep ilk fırsatta gidenlerdi. Biterler mi? Bitmez. Sev inadına. Hayat güzel. Kafam bozuk. Hayat güzel. Özledim hissetmeyi. Seni görünce bozulan tüm dengelerimi. Sevişeceğiz. rahatsiz olma diye alelacele degistirdigim yastık kılıfı gibi şimdilerde yanimdakiler. Tak çıkar. Güldür konuş. Dinle anlat. Kırma. Üzme. Sev. Zaman geçsin. ilaci buymuş. istemezdim böyle olsun. Başkalarının hayalindeki rolü oynadıkça kim olduğunu unutursun. Elde kadeh kalbin paramparça sonra kendini zor bulursun. Unutursun. Unuturum. Yalan. Unutulmaz. Hatirlarsin. Hatirlarim. Hatirladim. Neydi adın?

Saçma tabi. Ne mantıklı? Cinnetten sende payına düşeni aldın mı? Yalancısın. Yalancıyız. Sen bensin. Bende senim. Beğenmediğin kendinsin. Beğenmediğim kendimim. Tabi ki dengesiz. Yok bir dengimiz. Sen benden az biraz daha dengesiz. Varlığında yokluğunda bir. Cinnet oldu cennetim.

https://youtu.be/o3QGBG569aY
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar