bugün

pokemon go

oynayan maldır+gerizekalıdır. eksi vermeden bi dinleyin ama;

nintendo ilk bunu çıkarttıgı zaman dedim bunlar para sıçıcak, götünü 100$ ile silecek bunlar artık, koyacak yer bulamayacaklar mk . ve oldu acıkcası mutluyum öngörümün dogru cıkmasından .adamlar kazansın gözüm yok ama işi ticarete döküp pokemon kavramının anasını sikmesinler. benim derdim bu. ben mi kimim? 1.jenerasyon sevdalısı fakat balkondan atlayan bi cocuk yuzunden yasaklanan pokemonu izleyememiş bir 90lıyım.

fanatik bir 1. jenerasyon pokemoncusu olarak, diger devam olarak gelen pokemonları "ucube " olarak görüyorum.amına koyayım taşak mı geciyosunuz lan? adam lambadan pokemon yapmıs,vidadan buluttan,dondurmadan**, anahtarlıktan bile pokemon yapmıslar aq. işin boku cıktı 1. jenerasyon dan sonra. 1. jenerasyon nedir? ali kırca'nın atv'de " cep canavarları artık türkiye'de" diye sunduğu , basından kalkamadıgımız,tasosunu kartını biriktirdiğimiz , pikaçulu,charmanderli, sikörtıllı pokemon. gerçek pokemon.

ulan oyunu yapanlardan daha mı iyi bilicen diyenleriniz vardır belki ama haksız mıyım? olayın boku cıkmadı mı arkadaslar? bu poke-ucubeler işin bi baska boyutu.

pokemon-go ya donecek olursan, anasını satayım sadece koca dunyada bı ben mı farkındayım , nerede bu roket takımı? yani harita üzerinde mal mal gezen adamların karsısına arada bi -reddedemeyecekleri- bir roket takımı macı cıksa? yenilince pokemonunu kaybetse? roket takımsız bir pokemon olur mu yuh aq oha çüş! "..yıldızların ötesine ulaşmak için, cesi -jeyms..."

https://www.youtube.com/watch?v=Cbb9_BIOCeM

yada roket takımı'nın bir alt klanı gibi birşey olsa ve onlar için calısılsa ve o gym mi diyosunuz artık pokestop mı? ne boksa oralarda roket takımı üyeleri pusu da beklese ve artık kim gym lideriyle savasmak istese yada savastan sonra maca zorlasalar?

yani demem o ki, benim hayalimdeki pokemon bu degil. sadece paranın anasını aglatmak için pokemonu kullanıyorlar ve haklarıdır helali hos olsun.

ileride markalar gym acar,gelim bende pokemon bilmem ne yapın diye falan filan..

neyse nostalji için tüm pokemon severlere gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=RBJ2SFZxUB4

edit: ilk promosyon bizim eskişehirden cıktı. "pokemon arayanlara çay,su bedava".gotta catche'm all!

http://www.ahaber.com.tr/...anlara-cay-ve-su-ucretsiz