hiçbir katliam islamcıların katliamını örtmez

"bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş olur." maide suresi. müslüman ayrı islam ayrıdır. ne diyor efendiniz lenin " ne kadar terör o kadar güç, terör bizim her zaman izlediğimiz yol olmuştur" demiştir. yani materyalizme göre terör bir gerektir lakin islam'ın kaynağı olan kur'ana göre kesinlikle yasaktır. ancak allah'a ve resulune savaş açanlarla savaşılacak der ki savaşın manası sadece eline kılıç alıp cenk etmek değildir. bilimde bir cihaddır.

emperyalizmin öncüsü dinler diyen sığırlara gelince kendileri emperyal(-izm)dir. sizlere din kelimesinin ne olduğunu hatırlatmak benim borcum olsun; din sistem demektir, rejimlerde birer dindir. bundan ötürü kitabullah'a göre dinler ikiye ayrılır: tanrının dini (islam), beşeri dinler (-izmlerin her birisidir) sığır sığır konuşanlara şunu demek isterim dünyayı yöneten zümrelerin dayattığı komünist-faşist sistemler nedir bilir misin? marks'ı parlatanlar, onun uyduruk pagan öğretilerinden araklama kitaplarını bütün avrupalı ülkelere servis edenler, finanse edenler kimler bilir misin? bilmediğin için atıp tutman kolay sana bir kaç isim vereyim; geoghe orwell (kendisi ajandır ve içeriden bilgi verir), albay house (abd başkanlarının danışmanlığını yapmış abimizdir kendisi marks'ın kitaplarını sevis edenlerin başında gelir)..

kısaca araştırın, doğru yerlerden hele hele kızıl devrimin bir grup romantik devrimcinin çara karşı ayaklanıp "istemezük" diyerekten kahveden adam toplar gibi saraya yürüdüğünü mü sanıyorsunuz. kıçına giyecek don bulamayan adamlar nasıl oluyor da çar gibi bir hükümdarı deviriyorlar. bırakın bu naneleri hele hele rusya iç savaşı esnasında kızılhaç görevlisi kimliğine bürünen cfr,fed ve küresel sermaye kuruluşlarının adamlarını nerenize koyacaksınız.

diyorum ki; sovyet rusya küresel grupların laboratuvar olarak kurdurdukları yapay devlettir. soğuk savaştan trilyonlar götürdü bu herifler unutmadan marx'ın kral masonlardan olduğunu söylememe gerek yoktur sanırım...

kısaca her şey dindir, din olarak kabul etmediğiniz materyalizm felsefesinin özü de bir dindir. materyalizm düşünü, spirtüalist-pagan öğretilerinin karşımı olarak karşımıza çıkar, pozitif bilimlerin keşfi neticesinde de out olmuş mudur? olur mu canım kardeşlerim, tanrı'ya karşı her yol mübahtır onun için "beni var edene lanet olsun" diyen tonlarca adam var... aynen ebu cehil'in yaptığı gibi onunla günümüz materyalistleri arasında hiç bir fark yoktur. demokritos bile yaşasa şuan bunlara gülerdi derdi ki "ulan sığırlar, bizim dönemimizde kur'an yoktu, imkan yoktu bir fikir yürüttük onu da panteist-panentesit pagan öğretilerinden kopyaladık oldu sana materyalizm lakin yıl olmuş 2016 sizin kafa m.ö 2016 birader..." hadi şimdi yaylan da git biraz araştır diyorum...