bugün

lise anıları

o degil de ortaokulda bir ev ekonomisi ogretmeni vardi. oldukca kilolu ve agresif bir bagyandi bu. derste boncuk moncuk vardi elimizde, oldukca gereksiz, sacma sapan bir $ey yapiyorduk. o sirada tahtada ibnelik yapanlari yazmakla mukellef arkada$ da mutemadiyen tebe$ir atarak yaptigim i$e mani oluyor idi. tam o sirada tahtanin diger ucunda haftaya bunlari bunlari getirin diye bir $eyler karalayan hocanin arkasinin donuk olu$unu firsat bilip elimdeki boncuklardan birisini arkada$a dogru firlattim.

elimin ayarini sikeyim afedersiniz.

o boncuk gidip tahtaya carpmak, ordan sekip hocanin gozune vurmak... zaten tamamen sinirden olu$an hoca delirmek... "kim atti onu ulaaaan?" diye cigliklar atmak... benim attigimi kimse gormemek... hoca benim yanimda oturan yuksel adli enayiyi suclu bulmak... yanimda oturan yuksel'i bi guzel dovmek... akabinde benim hayvanlar gibi gulmem... yuksel'in yedigi dayakla kalmasi...

her $ey bittikten sonra, boncugu benim attigimi soyledikten sonra yuksel'in boncuklari gotume sokma cabasi da unutulmaz bir anidir.

ama lisede degildir. ama lise iyidir...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar