bugün

robin van persie

pas alamaması ve takımdaki hoca bozuntusunun ve bazı şapşalların mobbingine rağmen bence harika oynuyor. futbol gol atmaktan ibaret değil santrafor al ver yapmalı alan boşaltmalı pasör olmalı faul almalı van persie bunların hepsini yapıyor tüm takım ayıya çalıştığı halde penaltısız lig golleri yedişer tane. ilk 11 çıktığı hiç bir maçı kaybetmedi bu sezon fenerbahçe.

https://twitter.com/Haayd...status/701423414339358722

değişen robin değil etrafındaki oyuncular. robini anladıkları gün bu takımın bu ligte zaten rakibi yok. ne diyor sir '' siz robine pas atın o da gol atıp sizi şampiyon yapsın '' koskoca sir ömrünü harcadığı giggs scholes neville rooney ferdinand carrick gibi adamlara henüz takıma katılalı 2 ay olmuş rvp için atar yapıp hepinizi siktirederim dediyse bu adam boş bir adam değildir. keza o sene 30 üstünde gol attı takımı şampiyon yaptı. elimizde bir ferrari var ama fiat gibi kullanmaya çalışıyoruz yazık van persie den verim alamamak dünyanın en büyük enayiliği.

ayrıca bu adam '' buraya yatmaya gelmedim eğer öyle olsaydı garanti paramı alır götümün üstüne otururum'' minvalinde bir açıklama yaptı. adam eğer para için gelmiş olsaydı mancesterda aynı maaşı 2 sene daha alacak üstüne bir de 12 milyon euro sadakat bonusu kazanacaktı. adam oynamak istiyor biz oynatamıyoruz.

https://twitter.com/Ersn_A/status/701424906362171392