bugün

zall trollerden para kazanıyor teorisi

Doğru önerme. Evet Zall direkt trollerden para kazanmıyorsun, kimse buraya troll okumaya gelmiyor. Ama sana reklam veren şirketler tıklanma payına bakmıyor mu? Sen de bu yüzden birileri yazsın da; 'trollmüş, hakaret ediyormuş, kutsal değerleri çiğniyormuş kim sikler' diyerek bunlara müsamaha göstermiyor Musun? Adidas veya yapı kredi sana reklam verirken gelip sol frame okumuyor. Aslında en büyük yanlışı da o şirketlerin ajansı yapıyor. Şu sözlüğünün sol frame'ini 5 dakika okuyan hangi şirket yöneticisi sana reklam verir? Vicdanın varsa açık açık cevapla bu soruyu. O yüzden orasını burasını ifşa eden ilgi orospuları, açtığı sikimsonik başlığa sikimsonik tepkiler verdirtecek 40 altı iq sahibi gerizekalılar senin için daha değerli.

Bak ben senin düşmanın değilim. Kazandığın para da umrumda değil, yapmışsın kazanıyorsun. Ben sana burada sadece doğruları söylüyorum. Ama sen bizim söylediklerimizi ne kadar sikine takıyorsun ki? Bunu sesli entry için açtığın ankette gördük. Hayır dememize rağmen sadece yukarıda bahsettiğim ilgi orospularına fayda sağlayacak bir şeyi koyup 1 aydır sözlük gündemini siktin. Bak ben mobilden giriyorum, spoiler ibaresi yok, kaldırmışsın. Bdv'de moderatörlerin 'kullanılmıyor' diye kaldırdık diyor. Düşün; bir sözlükte sesli entry saçmalığı var ama mobilinde spoiler yok.

Eleştirilerimden bir sikim çıkarmayacağını da biliyorum, hiç kusura bakma. Çünkü sen hiçbir zaman yazar tavsiyelerini önemsemedin. Trolleri niye kolladığın Hakkında da hiçbir açıklama yapmayacağını biliyorum. Ancak konunun etrafından dolan, yok ben başka şekilde para kazanıyorum falan diye. Ama sen sadece 'fazla tıklanmaya oynayan ve bunun için sözlükteki bir çok küfürbaz, kutsal değerlere hakaret eden, sol frame'in anasını siken iğrenç trolleri görmezden gelen' bir adminsin. Aynı kanzuk gibi.

Edit: entryni tekrar okudum, bilgi içerikli entry meselesine geleceğim. Belki bu sözlüğe 600-700 tane bilgi içerikli başlık açtım, akabinde senin trollerin benim mesaj kutuma gelip; 'tematik modda yaz oç' diye mesaj attılar. Nickialtına gir bak, 'tünel uzmanı bu manyak galiba, Türkiye'deki tüm tünelleri yazdı' diye entry var. Senin için bilgi içerikli entry önemli ise, bizleri o şuursuz trollerinden koru o Zaman. Ayrıca gir entrylerimi oku, senin en taşaklı moderatörlerinden daha az imla hatam vardır. O olanlar da mobilden bağlanma sebepli sorunlardandır. Troll dediğin adamlar 2 cümleden fazla entry girmiyor. Onda da imla hatası yapmasınlar zaten bir zahmet!