bugün

17 şubat 2016 polisin linç edilişi

rezil görüntülerdir.

pkk'ya bağlı bu gençlik yapılanmalarına mensup kişilerin ne kadar nefret dolu, insanlıktan çıkmış, uzlaşılmaz varlıklar olduğunu zaten olayın iç yüzünü takip edenler biliyor. bu güruhu sivil diye millete sunuyorlar.

beyazıt öztürk'ü tehdit etti diye gündem yapılan güvenlik mensubunun söylediği bir şey vardı, "burada kurdu çakala boğduruyorlar, bunu görmeyip güvenlik güçlerini suçluyorsunuz" diyordu adam. doğuda güvenlik güçleri bu mahluklara karşı canları cebinde ülke düzenini sağlamaya çalışırken bir takım akademisyen çıkıp katliam var diyebiliyor bu ülkede.

bu gerizekalılar, şiddeti artırıp daha güçlü mücadele ettiklerini zannediyorlar. akılları çok kısıtlı. farkında olmadıkları şey, her yaptıkları vandallık, ileride karşılaşacakları kötü muameleyi meşrulaştırıyor. sadece kendilerini dışa vurmaları, oldukları gibi davranmaları bunların iyi hiçbir şeyi hak etmediklerini ortaya koymaya yetiyor. ama sürekli bir takım sivil-hümanist-katliamvar maskelerinin arkalarındalar. kuyruklarına basıldıkça şiddetleniyorlar, şiddetlendikçe yüzleri ortaya çıkıyor. şimdi bu görüntüleri o malum akademisyenlere izletmek lazım. terörist örgüte tek laf etmeden güvenlik güçlerine "katil, sorumsuz, art niyetli" diyenlere bir şeyler sormak lazım.