bugün

lost

bu haftaki 4x07 ile temposunu iyice düşürmüş dizidir. bunun sebebinin 8. bölümden sonra verilecek 6 haftalık ara sebebiyle bize süper bi 8. bölüm sunmadan önce ortalığı biraz yatıştırmak olduğunu umuyoruz.

--spoiler--
ben in gemideki adamının michael olduğu konusunda hemen hemen bütün lost fanları hemfikirdi. bu bölümde bunu kesin olarak öğrenmiş olduk ama dediğim gibi beklenen bir olay olduğu için pek heyecan vermedi.

sun ın flashforwardlarıyla jin in flashbackleri çok güzel kompoze edilmişti ve bence bu bölümün en dişe dokunur kısmı bu aldatmacaydı. jin in ne zaman nasıl öldüğüyse büyük merak konusu çünkü mezar taşındaki tarih bizim 815 in düştüğü tarih; yani jin kazada ölmüş gibi gösterilmiş. jin in ölmediği, hala adada olduğu şeklindeki görüşe şahsen katılmıyorum. sun gerçekten çok üzgündü, adada bir yerde jin in bir şekilde yaşadığını bilse öyle olmazdır diye düşünüyorum.

ayrıca nolursa jin o hatunu o kadar kolay affetmemeliydi. anladık sen de hatalısın ama bu kadar da kolay mı be kardeşim diyorum jin e.
--spoiler--