bugün

sagopa kajmer

rapçı mı, ne sikim olduğu belli olamayan tipleme. bir aralar rap ilahı gibi görülüyordu ülkede şükür ki geçmiş sanırım.

jazz ve blues hakkında avradıyla birlikte söyledikleri, seviyesini, sanatla yakından uzaktan ilgili olmadığını, müzik algısına sahip olmadığını kanıtlamıştır. ya amk şöyle herifleri meşhur etmeyin siktiğimin ülkesinde. sözleri derinmiş falan, lan bi siktirin gidin amk. "bu algıdaki bir adam ne kadar derin olabilir" diye gittim bazı önemli addedilen şarkılarına göz attım, derinlikten ziyade dümdüz bir şeyle karşıalştım. felsefe falan da hak getire buarada.

hacı sanat bir bütündür. yani gerçek bir sanatçı, sanatın her alanına saygı duyar ve onu anlar. sanatın hiçbir alanı ona yabancı gelmez. hele hele oyle yada böyle ritim ile müzik ile temas halinde olan biri jazz gitaristin solosunu, melodisini "lobololoblboblboblo" şeklinde yorumlarsa bütün foyası meydana çıkar.

hatta türkiye'deki albüm satışları üzerinden jazz ve blues gibi türler hakkında götünden sallamak zeka fukarası olmayı, ve cehalet özgüveni gerektirir ki var olduğunu bu abimizde gördük.

sana puanım 0 kanka.

başkasının adına utanmak için buyrun; https://www.youtube.com/watch?v=0XTQWYQ4qQk

şimdi de alın biraz gitarıyla "lobololoblboblboblo" yapan bir abi dinleyin, kulak pasınız gitsin; https://www.youtube.com/watch?v=9N4Dx9aRFRI