bugün

rte nin ekvadorda protesto edilmesi

Önce her boka Kemalistler diye atlayan BEdevi kucak oğlanları için; "Ananı siksin Kemalistler, godumun hatta üstüne para verse gomayacağım eşek tiplinin A..dan tükürülmüş bedevi hamam oğlanı" diyerek başlayıp, ardından aşağıdaki gibi devam edeyim;

Cem Yılmaz'ın arabaya binen dede misali belki anamıza küfür ediyorlar, Belki Tayyib'i değil, Tayyib'i Türk halkının temsilcisi olduğunu sanıp, ortada da bir kürdistan var ve Türkler bu kürdistan'a savaş açtı katliam yapıyor sanıyorlar.

PKK, HDPKK vb.nin ne bok olduğunu bilmeyen yabancılar sağ olsun bizim CNNturk, A TV, Haber Turk, Son Yılların Cumhuriyet Gazetesi, Cemaat yayınları, AK iT, Düne kadar da bütün Ak Trol yandaş medyanın tükürdüğü yalanlardan dolayı olayı böyle sanıyor.

Kürt diye bir ırk, etnik ve millet, böyle bir dil hiç bir zaman olmadığını, haliyle kürdistan diye bir yer de olmadığını, kürtlerin Türk, Arap, Pers, Rum, ermeni vb. milletler içerisinde etnik kökeni belirlenemeyen 2-3 köyden türeyerek çoğalmış, 19 YY da ingiliz ve Rusların körüklemesi ile çakma bir millete dönüştürülmüş millet olduğunu, sözde kürdistan denen bütün toprakların binlerce yıllık öz be öz Türk yönetiminde, çoğunlukla Türklerin ve hemen peşinden Arap, Fars vb. milletlerin yaşadığı topraklar olduğunda, bugün kendine kürt diyen bu ermeni, Süryani vb. karma azınlığın emperyalizm adına hizmet eden katliamcı bir terörist örgüt olduğunun farkında dahi değiller.

Günün sonunda sebep ne olursa olsun, insanlık tarihinde en çok küfür yiyen, protesto edilen, nefret gören, kuzey kutbuna dahi gitse ayıların, penguenlerin bile protesto ettiği gelmiş geçmiş tek Başbakan, Cumhurbaşkanı, (Mecburi lider diyelim) lider RTE!

Gittiği her yer de savaş çıkan, ülke yıkılan yada en iyi ihtimalla halkın protesto etmekle başlayuıp iç isyan çıkaracak seviyeye geldiği başka bir adam daha var mı!

Not: Hatunlar neyi protesto ediyor, ne söylüyor bir anlasaydık AMK!

Sebebini bilmiyorum ama nedense aklıma dini kitapların tarif ettiği "Deccal"geldi!!!