uludağ sözlük ün içler acısı hali

Zerre sikimde olmayan haldir ki hic haz etmem durum yakinmalarindan bahsetmekten. Vay efendim nereye gidiyor bu genclik falan en ifrit oldugum mevzudur ancak bu ne lan;

görsel

Bu ne olum? Yazarlardan birinin nick altina "bacaklarini ayirip bilmem ne" falan yazmak nasil bir aymazlik, nasil bir ahlaksizlik lan? Ne bicim adamlarsiniz olum?

2 sene okur, 3 sene de yazar oldugum sozlukte bi suru sey gordum. Bir suru boktan mevzuya sahit oldum... ama bu nedir abi? Sozluk dedigin sey herkes icin baska anlam ifade edebilir, herkesin burada bulunma amaci farkli da olabilir ama tek ortak noktamiz burasi bizim lan? Bizim beynimizdekilere gore, bizim yazdiklarimiza gore sekillenen bi ortam olum burasi. Sen onun bacaklarini ayir oburu gelsin beni siksin manyak misiniz lan? Hayir ozel mesaj at ne bilim nick altina say sov ama bu sapikligi, bu aymazligi yapma abi. Herkesin anasi babasi var herkesin esi dostu var yaziktir ya.

Aynaniz olsun burada yazdiklariniz. Yarin bir gun yazdiklariniz size kalir, o gun utanmayin. Yuzunuz kizarmasin. Her seyden evvel bir durup dusunun bu yazdiklarimi kimler okuyor diye... en basitinden kiz arkadasina okutabilir misin bu yazdiklarini diye bir dusun.

Okutamazsan, hic yazma. Biz de burada senin igrenc dusuncelerini okumak zorunda kalmayalim.

Biraz utanin lan. Biraz yuzunuz kizarsin. Bu kadar rezil olamazsiniz amk.