bugün

sevgilisi ile kucaklasmak icin kosarken dusen kiz

tıpkı kirlarda kosarken sevgilisine celme takan erkek gibi türk filmlerini yanlış yorumlamış, saf kızdır efenim. yıllardır topluma dayatılan büyükşehir çalışıyor yalanına kurban gitmiştir kendileri. nasıl mı? hemen açıklayalım;

efenim malumunuz olduğu üzre yeşilçamda, yaklaşık 25 mereden birbirne doğru koşup kucaklaşan sevgilililer diye bir klişe vardır. 25 metreyi takriben 2,5 dakikada kat eden bu sevgililer belli bir yerde kucaklaşır ve esas oğlan esas kızı belinden kavradığı gibi şöyle bir döndürürdü. ikisi de mutlu ikisi de mesut olurdu bu eylem sonucunda. işte bu saf kızımız bu sahneyi yanlış yorumlamıştır. türkiyenin eski türkiye, kaldırımların eski kaldırımlar olduğunu unutmuştur. kendisi ülkemizdeki kaldırımlarda her iki metrede bir kırık bordür olduğunun farkına varamamıştır henüz. hadi eylemi sahilde yapacak diyelim, orda da her yanın çukur olduğunu da görmemiştir.

izlediği filmlerin etkisinden çıkamyan bu kızımız sevgilisi ile buluşacağı yere yaklaşıncakoşmaya başlar, erkek de onu fark ettiği an heralde bir bildiği vardır diyerek ona doğru koşar. ve işte o hazin an; kızımız kırık bir dordüre takılıp yuvarlana yuvarlana gelir sevgilisinin yanına. kafayı gözü dağıtmış, dişleri kırmış bir şekilde üstelik. eh be güzelim değer miydi hiç buna? adam gibi gidip yanında sarılsaydın ya sevgiline, koşmak niye? her gördüğünüz sahneyi uygulamayın efenim pls. o izledikleriniz eskidendi çok eskiden..