bugün

tolga çevik vs kemal sunal

Hala bunun tartışması yapılıyor ya hayretle, şaşkınlıkla ve üzüntüyle yorumları okuyorum. Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz siz? Hepsi kendi kulvarlarında harika. Hepsi de güldürüyor.
Edit : Tolga Çevik gitsin götü boklu ergenleri güldürsün diyen vatandaş. Komedi Dükkanı/Arkadaşım Hoşgeldin'i izlemeye gidenler ergen mi iyice bir bak da öyle konuş. Ki ben de bir ergen değilim ve 20'lerimden yukarıda bir yaşa sahibim. (20 değilim bunun altını kalın puntoyla çiziyorum.) Sen böyle diyerek hem ergen olan kardeşlerimize hem de Tolga Çevik'i sevenlere (ki onlardan biri de benim) hakaret ediyor ve kırıyorsun. Herkes illa Kemal Sunal gibi olacak değil. Bütün komedyenlerin komedi anlayışı farklıdır ve insanlar neye ya da kime gülmek istiyorsa gülebilir. Herkesin zevki ve rengi farklıdır ki ben, sen hakaret etsen bile senin zevkine ve rengine saygı duyuyorum. Ve sana bir şey daha söyleyeyim mi? Tolga Çevik'i ekran başında izleyenler de emin ol ki ergen değiller. (Tabii ki içlerinde ergen olan kardeşlerimiz de var.)
Edit 2 : Arkadaş yıl olmuş 2015 ve millet hala karşılaştırma peşinde ya. Ha bu da aslında bir fikir özgürlüğü yani karşılaştırma yapmak. Buna da saygı duyuyorum. Ama hakaret derecesine varan yorumlar her iki saygıdeğer insana da saygısızlık oluyor gibime geliyor zannımca. (Zannımca dedim hemen kızmayın. Sadece fikrimi beyan ettim o kadar.)