bugün

yakışıklı olmanın en büyük dezavantajı

1- Tanıştığın her kadın illa laf arasında "benim için dış görünüş önemli değil" saçmalıklar dizisine başlar, sen de kibarlıktan git o zaman apo tipinde bir neandertalle çık da görelim demezsin! Aklından bunun gibi binlerce kulp takmak, cevap yağıştırmak geçtiği halde, efendiliği bozmayıp susarsın. En büyük dezavantajı budur!

2- Birlikte olduğun her dişi, senin önüne geleni kaşına, gözüne, işine, gücüne, kişiliğine, davranış biçimi vb. özelliklerine hiç bakmaksızın, dağı taşı mikecek potansiyel sapık olarak görür, bilinçli olmasa da bilinç altı onu bu fikre sokar!

3- Aldatmak aklının ucundan bile geçmediği, hatta bunu fiziksel olarak yapacak hiç zamanın olmadığı bir yaşam içerisinde dahi birlikte olduğun kadın kıskançlık krizlerine girip hayatı sana zindan ede bilir!

Çirkin yada Yakışıklı olmak illa büyük dezavantajlar getirir! Bu durumda hiç bir dezavantajı olmayan erkek sadece çok parası olan erkektir! Büyük para tüm kadınları satın alamasa bile, ihtiyacın olan kadından çok çok fazlasını satın alabilir!