bugün

kızların şiddetten hoşlanması

isviçreli bilim adamları tarafından yüzlerce kere test edilen ve kız nüfusunun, ben diyeyim %98 siz deyin %99 'nda görülen bir durumdur bu. hemen bir örnekle açıklayayım da daha rahat kavrayabilin durumu sevgili yazarlar.

bir gün arkadaşım geldi dedi ki ''abi'' dedi ''ben bu kıza ne yapsam yaranamıyorum'' dedi.''niye olum lan'' dedim..''abi kızı üzmemek için herşeyi yapıyorum, ona güzel sözler söylüyorum, iskender ısmarlıyorum ama gene de yüzü bir karış'' dedi..''ayrıca beni sürekli sallıyo abi'' dedi..hemen duygusal damarlarım kabardı..''gel lan şöyler yamacıma'' dedim..oturttum çocuğu yanıma ve paha biçilmez tecrübelerimi onunla paylaştım.''bak olum'' dedim, ''kız kısmısı şiddetten hoşlanır'' dedim. ''bir gün s.kindirik bir sebepten kızın suratına iki tane tokat patlat'' dedim, ''bak nasıl kulun kölen oluyor'' dedim.''tamam aabi'' dedi çocuk, ''madem sen söylüyorsun bunu elbet bir bildiğin vardır'' dedi.

neyse 2 gün sonra geldi bu arkadaşım yanıma, elinde bir paketle..aabi dedi, aynı dediğin gibi yaptım dedi..2 tane gömdün kızın suratına, kız o günden beri geyşam oldu dedi. bir anda gururlandım ve ''tabi olum ne sandıydın'' dedim..

elindeki pakette ne var diye sordum çocuğa.gelirken 4 tane lahmacun yaptırtmış kutlama için. ''afferim lan'' dedim, hemen bakkaldan 2 tane acılı şalgam suyu söyledim. beraberce yedik içtik eğlendik.geğirdik.