bugün

cinnet

az kaldı, az.

geçen sene çalıştığım yerden paramı alamadım tam tamına 18 bin lira alacağım var mına soktuğumun mahkemesi 8 aydır sürüyor. daha sonuçlanmadı, dava kesinmiş ama. ama işte bitmiyor mk. bu adam 6 aylık parasını alamadı, nasıl yaşar diyen var mı? yok. geçen ay başka yerde başladım yine paramı alamadım mk. 2.000 lira da orada var.

ödenecek borçlarım duruyor, muhasebecinin parasını bile geçen ay toparlayıp verebildim mk. alamadığım paradan gelir vergisi istedi devlet. devletsin lan sen. zaten bir paket sigara alıyorum 4 lirası sana gidiyor. efkarımdan 2 bira içiyorum 6 lirası sana gidiyor. sikindirik bir arabam var, gezeyim diye gaz atıyorum deponun yarısı sende. birde neymiş? gss borcumu ödememişim diye kağıt geldi. ofisim varmış, fatura kesmesem bile azami vergi sınırı varmış devlete yıllık en az 300 liraya yakın para ödemem lazımmış. dur daha dur. bunlar yetmez aga. mühendisler odası aidat borcum nedeniyle mahkemelik olacağımızı mail atıyor sağolsun. ne yaptı lan mühendisler odası? 3-5 lümpen toplanıyor. 5 cümlesinden 4'ü mühalif 2'si mantıklı. Paramı alamadım avukatınız vardır diye gittim. avukat yokmuş. ne işe yarıyonuz mk yerinde? koskoca izmir'de 1 tane avukatınız yoksa kapatın gidin mk birde benden aidat istemeyin, ölü seviciler. kimse 'paran var mı? paranı alabildin mi?' diye sormuyor. hepsi paramın peşinde. yok mına koduğumun yerinde hepsi içeri de kaldı. olmayan para lan bu. yok mına koyuyum yok.

sözleşme ortada, banka dekontu ortada, yatmayan para belli 8 aydır mahkemede süren dosyamında taaa dünyasını sikeyim. paramı alamadığım için avukat bile bulundurmayıp aidat borcu muhabbeti yapan mühendisler odasınında taa dünyasını sikeyim. farkında olmadan genel sağlık sigortalı olduğum ve bana durduk yere borç çıkartan devletinde dünyasını sikeyim.

yok mu mk marsa gidecekler vardı. geri dönüşü yoktu. parasında falan değilim. bana huzur verin mına koyuyum. beni alın lan, beni. mars'taki kolonide olayım yoksa sikecem dünyanızı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar